Baby checklist: Επιλογές που θα ενθουσιάσουν τους γονείς και θα προσφέρουν άνεση στα μωρά τους!

Η αγορά των απαραίτητων ρούχων, παιχνιδιών και καθημερινών ειδών για ένα μωράκι, είναι μεγάλη και σημαντική υπόθεση. 

Από τα φορμάκια, το καρότσι και τις κρεμούλες για την ευαίσθητη επιδερμίδα του, οι ανάγκες ενός μωρού είναι πολλές και όπως κάθε γονιός, έτσι και εσείς, θέλετε να βρείτε μόνο τα καλύτερα για το μικρό σας.

Για εσάς που διανύετε για πρώτη φορά το συναρπαστικό «ταξίδι» της μητρότητας, μάλλον τα ρούχα του μωρού σας είναι ένα ζήτημα που σας προβληματίζει αρκετά. Τα βαμβακερά βρεφικά φορμάκια, από το κατάστημα sugar n’ spice θα σας λύσουν τα χέρια. Ανάμεσα στα key-items που θα προσφέρουν στιγμές χαλάρωσης και άνεσης στο μωράκι σας, είναι το βρεφικό λίκνο Maxi-Cosi Iora από το κατάστημα Lapin Bebe. Μεταξύ άλλων, χάρη στις πέντε διαφορετικές θέσεις ύψους του, μπορείτε να το προσαρμόσετε στο ύψος του κρεβατιού σας, ώστε να έχετε το μωρό δίπλα σας. Η επιδερμίδα του μικρού σας είναι πιο ευαίσθητη από ποτέ το πρώτο διάστημα της ζωής του. H Original Sprout's Scrumptious Baby Cream, είναι μία υποαλλεργική και δερματολογικά ελεγμένη κρέμα, την οποία θα βρείτε στο Dancing Scissors, και αποτελεί μία εξαιρετική επιλογή. Κάθε μητέρα γνωρίζει πως τα παιχνίδια είναι αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας ενός μωρού, αφού το βοηθούν να διασκεδάζει και παράλληλα, να εξασκεί σημαντικές δεξιότητες. Η κουνιστή ζέβρα από την εταιρεία B.Toy από το κατάστημα Μουστάκας signature toy store, θα γίνει το επόμενο αγαπημένο παιχνίδι του μωρού σας.

Σετ φορμάκια Rainbow - 3 τεμάχια, Name it

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Βρεφικό λίκνο Iora, Maxi Cosi

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Παιχνίδι κουνιστή ζέβρα, B. Toys

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

To βελούδινο στρωματάκι γυμναστικής σε ροζ απόχρωση, διακοσμημένο με παιχνίδια από το κατάστημα Cozy Kids, είναι η ιδανική επιλογή για να απασχολείτε το μικρό σας με τις ώρες. Είναι σημαντικό να επενδύσετε σε ρούχα για μωρά, που είναι εξαιρετικής ποιότητας και θα του προσφέρουν άνεση και ελευθερία κινήσεων. Το κόκκινο πλεκτό πουλοβεράκι από το κατάστημα Frattina είναι η ιδανική επιλογή βρεφικών ρούχων για αγόρια. Το μωρό σας χρειάζεται ρούχα άνετα και κυρίως ζεστά. Το υπέροχο φουσκωτό μπουφάν από το κατάστημα Petite Bateau, που χάρη στο σπορ στυλ του και την υπέροχη ζεστασιά που παρέχει, αποτελεί την πιο άνετη και stylish αγορά της σεζόν.

Υφασμάτινο στρώμα δραστηριοτήτων Flowers & Butterflies, Little Dutch

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Κόκκινο βρεφικό πουλόβερ για αγόρια, Polo Ralph Lauren

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Λαδί φόρμα εξόδου

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Στο κατάστημα Gap kids θα βρείτε το πιο γλυκό φλις φούτερ με φερμουάρ και κουκούλα με «αυτάκια», σε ροζ απόχρωση. Ένα πολύ όμορφο και γλυκό σύνολο για το μωράκι σας. 

Ροζ βρεφική ζακέτα με κουκούλα

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Το σύμπαν του Golden Hall τώρα στα μέτρα σας: μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Οι τιμές των προϊόντων ενδέχεται να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή χωρίς περαιτέρω ειδοποίηση.
Παρακαλώ επικοινωνήστε με το κατάστημα για τη διαθεσιμότητα και την τιμή που ισχύει εκείνη τη στιγμή. Το Golden Hall δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για τυχόν αλλαγές στις τιμές.

Είσοδος / Εγγραφή
Το σύμπαν του Golden Hall τώρα στα μέτρα σας: μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!
m
m Κλείσιμο αναζήτησης
Go to top
aaa