Interior design trends: Must-have διακοσμητικά για το πιο chic ‘n cozy flat

Κάθε νέα σεζόν η επιθυμία σας να ανανεώσετε τον χώρο σας και να γνωρίσετε τα νέα interior design trends, ώστε να δημιουργήσετε ένα chic & cozy περιβάλλον, έρχεται στο προσκήνιο. Συγκεντρώσαμε όλα τα must-have διακοσμητικά για την ανανέωση του χώρου σας! 

Μία κορνίζα με αληθινό πλατανόφυλλο από τη συλλογή Πλάτανος Ανατολικός, είναι μία artistic επιλογή που θα βρείτε στο Ianos Art Shop, ενώ για εσάς που θέλετε η τέχνη να «πρωταγωνιστεί» στη διακόσμηση του χώρου σας, ο πίνακας του Mr. Brainwash «Ballon Girl» από τη γκαλερί Kapopoulos Fine Arts, είναι η σωστή επιλογή. 

Έργο τέχνης Smile, Mr. Brainwash

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Μπορείτε να δημιουργήσετε την πιο cozy ατμόσφαιρα με τα αρωματικά χώρου. Είτε επιλέξετε το αρωματικό χώρου με στικ, mini totem, με άρωμα από δέρμα, υάκινθο και berries από το κατάστημα Les Connaisseurs, είτε ένα κερί από μάρμαρο Τήνου με άρωμα γεράνι από το κατάστημα Waks οι μυρωδιές θα συναρπάσουν τις αισθήσεις σας. 

Οι λεπτομέρειες κάνουν την διαφορά, γι’ αυτό επιλέξτε ένα διακοσμητικό βάζο από την Παρουσίαση, ένα κεραμικό μπολ από το Cook Shop και το φωτιστικό σε σχήμα κοχυλιού από το Love.it, καθώς και μία cozy κουβέρτα από λαναρισμένο μαλλί με κρόσσια στο τελείωμα και ρίγα σε αντίθεση από το κατάστημα Zara Home. Με αυτές τις μικρές προσθήκες θα κάνετε τις indoor στιγμές σας ακόμα πιο cozy. 

Φυσικά, τα μοντέρνα έπιπλα, όπως η λευκή περιστρεφόμενη πολυθρόνα από το FurDeco, είναι εξίσου σημαντικά για την ανανέωση του χώρου σας.

Το σύμπαν του Golden Hall τώρα στα μέτρα σας: μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Οι τιμές των προϊόντων ενδέχεται να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή χωρίς περαιτέρω ειδοποίηση.
Παρακαλώ επικοινωνήστε με το κατάστημα για τη διαθεσιμότητα και την τιμή που ισχύει εκείνη τη στιγμή. Το Golden Hall δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για τυχόν αλλαγές στις τιμές.

Είσοδος / Εγγραφή
Το σύμπαν του Golden Hall τώρα στα μέτρα σας: μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!
m
m Κλείσιμο αναζήτησης
Go to top
aaa