Οι Golden Foodies στο Petite Fleur: Mία σοκολατερί με «άρωμα» Γαλλίας

Το tasting είναι μία μοναδική εμπειρία που μας «ταξιδεύει», μέσα από μοναδικές γεύσεις και αρώματα. Όταν το γευστικό αυτό «ταξίδι» έχει άρωμα Γαλλίας, οι Golden Foodies βρίσκονται στο Petite Fleur.

Μπορεί ο wine lover να είναι ένας «ορκισμένος» οινογνώστης, ωστόσο, η σειρά gourmet τσαγιών KUSMI τον έκανε να λατρέψει το Prince Vladimir τσάι με εσπεριδοειδή, βανίλια και μπαχαρικά, το οποίο συνόδευσε με ένα λαχταριστό carrot cake που τράβηξε αμέσως την προσοχή του. Για τη food expert της παρέας, οι επιλογές ήταν συγκεκριμένες, μιας και πέρα από τον αγαπημένο της double cappuccino, διάλεξε ένα ιδιαίτερο πιάτο από το brunch menu: Eggs Benedict με καπνιστό σολομό, αβγά ποσέ και αβοκάντο, σε φρυγανισμένο ψωμί.

Αν αναρωτιέστε ποιους γαστρονομικούς ορίζοντες θέλησε να εξερευνήσει η τολμηρή της παρέας, είπε «ναι» σε έναν αγαπημένο, γευστικό συνδυασμό: Το θρεπτικό smoothie με ανανά, βατόμουρο, μύρτιλο και μπανάνα, που συνδύασε με panini grilled με φιλέτο κοτόπουλο και flakes παρμεζάνας.

Οι Golden Foodies ανανέωσαν το ραντεβού τους στο Petite Fleur αυτήν την φορά για να δοκιμάσουν τα διάσημα ροφήματα σοκολάτας. Εξάλλου, χρησιμοποιεί για όλα τα ροφήματα ζεστής και κρύας σοκολάτας, την premium γαλλική σοκολάτα Valrhona!

Το σύμπαν του Golden Hall τώρα στα μέτρα σας: μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Οι τιμές των προϊόντων ενδέχεται να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή χωρίς περαιτέρω ειδοποίηση.
Παρακαλώ επικοινωνήστε με το κατάστημα για τη διαθεσιμότητα και την τιμή που ισχύει εκείνη τη στιγμή. Το Golden Hall δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για τυχόν αλλαγές στις τιμές.

Είσοδος / Εγγραφή
Το σύμπαν του Golden Hall τώρα στα μέτρα σας: μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!
m
m Κλείσιμο αναζήτησης
Go to top
aaa