Φθινοπωρινή διακόσμηση: Μετατρέψτε το σπίτι σας στο πιο cozy περιβάλλον

Ένα αρωματικό κερί, ένα διακοσμητικό ή το φωτιστικό που θα δημιουργήσει την πιο «ζεστή» ατμόσφαιρα στο σπίτι, είναι μόνο μερικές από τις deco αγορές του φθινοπώρου, που θα ανανεώσουν τη διακόσμηση του προσωπικού σας χώρου.

Αυτόν τον φθινόπωρο ακολουθήστε τη less is more φιλοσοφία, μέσα από deco items που «υπόσχονται» να κάνουν τη διαφορά. Η κουζίνα είναι ίσως από τα πιο σημαντικά δωμάτια σε κάθε σπίτι. Μπορείτε να την κάνετε πιο cozy με χρηστικά αντικείμενα όπως το αποθηκευτικό δοχείο από γυαλί Chelsy Fiori από το κατάστημα Public, μία κεραμική τσαγιέρα σε μαύρο χρώμα, από το κατάστημα Les Connaisseurs, για cozy απογεύματα με φίλους, και τη σαλατιέρα με λουλούδια Maxwell & Williams από το Cook-Shop.

Μικρές ή μεγαλύτερες πινελιές μπορούν να διαμορφώσουν την φθινοπωρινή διακόσμηση και τα πιο δύσκολα δωμάτια του σπιτιού όπως το σαλόνι. Το «Atlantic Streaks Nassau» χαλί με τα πιο θερμά χρώματα της εποχής από το Furdeco, θα δώσει μία πραγματική vintage «πινελιά» στο σπίτι σας, αντίστοιχα και το διακοσμητικό λευκό βάζο με τις χρυσές λεπτομέρειες από το κατάστημα Παρουσίαση. Ο φωτισμός είναι σημαντική λεπτομέρεια σε κάθε χώρο, επομένως μπορείτε να δημιουργήσετε τον κατάλληλο φωτισμό χάρη στο επιτραπέζιο φωτιστικό Tom Dixon Melt Portable Led από το κατάστημα Love.it.

Για να ενισχύσετε την φθινοπωρινή διακόσμηση και την cozy ατμόσφαιρα δεν έχετε από το να επιλέξετε το κερί Blown Glass/Acai Berry, που είναι φτιαγμένο στο χέρι από τη συλλογή Waks Blown Glass και αποτελεί ένα πραγματικό έργο τέχνης και την κουβέρτα από σενίλ σε μπεζ απόχρωση από το κατάστημα Zara Home και θα έχετε δημιουργήσει το πιο cozy φθινοπωρινό «σκηνικό».

Οι τιμές των προϊόντων ενδέχεται να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή χωρίς περαιτέρω ειδοποίηση.
Παρακαλώ επικοινωνήστε με το κατάστημα για τη διαθεσιμότητα και την τιμή που ισχύει εκείνη τη στιγμή. Το Golden Hall δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για τυχόν αλλαγές στις τιμές.

Είσοδος / Εγγραφή
Το σύμπαν του Golden Hall τώρα στα μέτρα σας: μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!
m
m Κλείσιμο αναζήτησης
Go to top
aaa