Men’s vacation shopping: Ρούχα, αξεσουάρ και gadgets

Το shopping είναι και ανδρική υπόθεση, ειδικότερα για τον άνδρα που θέλει να είναι ενημερωμένος στιλιστικά, ακόμη και στις καλοκαιρινές του διακοπές.

Για να είστε προετοιμασμένοι για τον προορισμό των διακοπών σας, αρκεί να επιλέξετε τα must-have ρούχα και αξεσουάρ που θα αποτελέσουν τις βάσεις για stylish εμφανίσεις. Ένα loose fit εμπριμέ μαγιό με ένα καλοκαιρινό pattern από το κατάστημα Vans, θα σας βάλει απευθείας σε summer mood. Πώς θα το συνδυάσετε; Το κατάστημα Lacoste έχει την απάντηση με το πόλο μπλουζάκι με το λογότυπο «Lacoste Worldwide», σε γαλάζια απόχρωση. 

Γαλάζιο polo t-shirt με μοτίβο

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Ολοκληρώστε το look σας με τα αθλητικά παπούτσια Trail, Summit Series Vectiv Pro σε μπλε χρώμα από το κατάστημα The North Face. Από την καλοκαιρινή σας γκαρνταρόμπα δεν γίνεται να λείπει μία από τις μεγαλύτερες τάσεις του φετινού καλοκαιριού, η cargo βερμούδα σε απόχρωση Yellow Sand σας περιμένει στο Calvin Klein.

Mπλε sneakers Summit Vectiv Pro Trail

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Cargo βερμούδα σε lime απόχρωση

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Σειρά έχει η βαλίτσα που θα σας συνοδεύσει στις καλοκαιρινές σας εξορμήσεις. Τι θα λέγατε για το cabin case της Tumi σε mint απόχρωση, την οποία μπορείτε να συνδυάσετε με το νεσεσέρ Campo Marzio από το κατάστημα Type Center; Σε αυτό, μάλιστα, θα αποθηκεύσετε τα αξεσουάρ που θα χρειαστείτε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας, όπως για παράδειγμα τα all time classic κοκκάλινα γυαλιά ηλίου Prada Linea Rossa σε μαύρο χρώμα από το κατάστημα Grand Optical

Πράσινη βαλίτσα καμπίνας 19 Degree International Expandable

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Από τη shopping list του καλοκαιριού δεν γίνεται να λείπει το gadget που «υπόσχεται» να γεμίσει το άλμπουμ των αναμνήσεών σας με τις πιο όμορφες στιγμές. Ο λόγος για τη Vlog full-frame camera από το κατάστημα Sony Center, που θα σας δώσει την ευκαιρία να απαθανατίσετε ξεχωριστές στιγμές με κινηματογραφικό τρόπο.

Οι τιμές των προϊόντων ενδέχεται να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή χωρίς περαιτέρω ειδοποίηση.
Παρακαλώ επικοινωνήστε με το κατάστημα για τη διαθεσιμότητα και την τιμή που ισχύει εκείνη τη στιγμή. Το Golden Hall δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για τυχόν αλλαγές στις τιμές.

Είσοδος / Εγγραφή
Το σύμπαν του Golden Hall τώρα στα μέτρα σας: μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!
m
m Κλείσιμο αναζήτησης
Go to top
aaa