Fall trend report με όλες τις κορυφαίες τάσεις του 2023!

Οι φθινοπωρινές τάσεις του 2023 είναι εδώ και σας καλούν να δημιουργήσετε την πιο stylish wish list για άλλη μια φορά, με βάση τα αγαπημένα σας styles.

Το φθινόπωρο ξεκινάει με λάμψη και ένα από τα πιο απαραίτητα items για να μπείτε δυναμικά στο δημιουργικό styling της νέας σεζόν, είναι ένα statement κολιέ, όπως το επιχρυσωμένο κολιέ από ορείχαλκο από το κατάστημα Anna Maria Mazaraki, με τις κόκκινες ορθογώνιες πέτρες, που θα συμπληρώσει ακόμη και το πιο casual look σας. Αν πάλι αγαπάτε το minimal, τότε το κολιέ Fight σε chain style από το κατάστημα Oxétte είναι η ιδανική επιλογή για εσάς. Στα must-have αξεσουάρ του φθινοπώρου περιλαμβάνεται και μία μεγάλη business τσάντα, με θήκη για laptop και όλα τα απαραίτητα αντικείμενα για την ημέρα σας. Στο Bag Stories θα βρείτε την πιο elegant εκδοχή της από το brand Sisley Paris, σε σκούρο καφέ της σοκολάτας, ένα από τα πιο fashionable χρώματα του 2023.

Ασημένιο κολιέ καδένα Fight

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Καφέ τσάντα Business Chatelet Air 2.0, Delsey

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Προχωρώντας στο κεφάλαιο παπούτσια, το κατάστημα Nak Shoes προτείνει για το φετινό φθινόπωρο ένα ζευγάρι χαμηλές γόβες, με ιταλικό design, μαύρη διαχρονική απόχρωση και μία γεωμετρική λεπτομέρεια για extra πόντους στο στιλ σας. Το μαύρο leather, biker jacket της Replay θα συμπληρώσει τα total black looks σας. Η τριλογία του μαύρου ολοκληρώνεται με το μαύρο, knitted φόρεμα από Scotch & Soda, με navy blue λεπτομέρειες και bohemian αισθητική σε ένα super stylish μοτίβο.

Μαύρο δερμάτινο jacket

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Μπλε πλεκτό φόρεμα με κρόσια

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Ο πρωταγωνιστής στα πανωφόρια του φετινού φθινοπώρου είναι τα overshirts. Ένα item μεταξύ του jacket και του πουκάμισου. Αν σας αρέσει το casual chic αποτέλεσμα, τότε το μπεζ, κοτλέ shacket από το κατάστημα Camel Active είναι το τέλειο pairing για τα τζιν παντελόνια σας. Το suede overshirt του καταστήματος Regalinas δίνει μία άποψη πολυτέλειας σε ένα αγαπημένο σχέδιο, που το κάνει κατάλληλο και για τις βραδινές σας εμφανίσεις.

Μπεζ γυναικείο κοτλέ σακάκι

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Καφέ πουκάμισο σε faux-suede

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Οι τιμές των προϊόντων ενδέχεται να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή χωρίς περαιτέρω ειδοποίηση.
Παρακαλώ επικοινωνήστε με το κατάστημα για τη διαθεσιμότητα και την τιμή που ισχύει εκείνη τη στιγμή. Το Golden Hall δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για τυχόν αλλαγές στις τιμές.

Είσοδος / Εγγραφή
Το σύμπαν του Golden Hall τώρα στα μέτρα σας: μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!
m
m Κλείσιμο αναζήτησης
Go to top
aaa