Μαύρα μποτάκια: Όλες οι τάσεις που θα αναβαθμίσουν το χειμερινό street style σας

Τα μαύρα μποτάκια είναι από τo πιο διαχρονικό ζευγάρι της γυναικείας γκαρνταρόμπας. Και τα σχέδια των φετινών τάσεων αξίζουν μια θέση στην γκαρνταρόμπα του 2024.

Casual chic

Ένα νέο ζευγάρι μαύρα μποτάκια πρέπει να μπει στην κορυφή της wishlist της νέας χρονιάς, ειδικά όταν πρόκειται για ένα designer item, όπως τα μποτάκια του οίκου Miu Miu που θα βρείτε στο κατάστημα Kalogirou. Με χοντρό, άνετο τακούνι και το logo του οίκου είναι μία must επιλογή. Τα Massimo Dutti επενδύουν στην κομψότητα του μινιμαλισμού και προτείνουν ένα ζευγάρι pointed ankle boots, με χαμηλό kitten heel και διακριτικές, χρυσές λεπτομέρειες. Μάλιστα, ο γεωμετρικός σχεδιασμός τους είναι που τους δίνει την εικόνα ενός statement item. Τα western booties είναι μια μεγάλη τάση στα μποτάκια της χρονιάς, που επέστρεψε δυναμικά στο street style και έγινε ξανά το αγαπημένο των fashion insiders. Το κατάστημα Haralas προτείνει τη flat, casual εκδοχή τους, ενώ το Free Shop στοχεύει στο κλασικό cowboy style, με χαμηλό τακούνι για όλες τις ώρες. 

Μαύρα δερμάτινα μποτάκια με logo, Miu Miu

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Μαύρα δερμάτινα μποτάκια με χαμηλό τακούνι

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Μαύρα δερμάτινα μποτάκια

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Μαύρα δερμάτινα cowboy μποτάκια, Billi Bi

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Classic glam

Ποιος είπε ότι τα μαύρα μποτάκια δεν μπορούν να γίνουν εντυπωσιακά; Το kitten heeled καστόρινο ζευγάρι που θα δοκιμάσετε στο κατάστημα Nak Shoes, είναι ιδανικό για ένα night out σύνολο με φόρεμα ή παντελόνι. Στη νέα συλλογή της Coccinelle θα βρείτε ένα διαχρονικό ankle boot σχέδιο, που γίνεται αμέσως πιο luxury και glam με τη χρυσή αγκράφα που πρόσθεσε έξυπνα το brand. Ένα ζευγάρι μποτάκια που ταιριάζει σε κάθε γυναίκα, όποιο και αν είναι το στυλ σου.

Μαύρα δερμάτινα suede μποτάκια Aurea, Bibi Lou

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Μαύρα δερμάτινα μποτάκια Magalu

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Statement pieces

Η Camper είναι μία εταιρία που φημίζεται για την άνεση και το μοναδικό design των παπουτσιών της και τα μαύρα μποτάκια που προτείνουν για το 2024 έχουν το signature τακούνι τους και ένα ενημερωμένο zipper αντί για κορδόνια. Εξίσου άνετα και πρακτικά είναι τα military αρβυλάκια από το κατάστημα Zara, μία διαχρονική αγορά που θα γίνει το νέο αγαπημένο σας go to ζευγάρι.

Μαύρα μποτάκια από συνδυασμό υλικών Kiara

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Μαύρα δερμάτινα τρακτερωτά μποτάκια

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Οι τιμές των προϊόντων ενδέχεται να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή χωρίς περαιτέρω ειδοποίηση.
Παρακαλώ επικοινωνήστε με το κατάστημα για τη διαθεσιμότητα και την τιμή που ισχύει εκείνη τη στιγμή. Το Golden Hall δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για τυχόν αλλαγές στις τιμές.

Είσοδος / Εγγραφή
Το σύμπαν του Golden Hall τώρα στα μέτρα σας: μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!
m
m Κλείσιμο αναζήτησης
Go to top
aaa