New year’s wishlist: Ανακαλύψτε τα must have items για το μικρό σας και το 2024!

H νέα χρονιά είναι εδώ και φυσικά, από τη shopping list με τις αγορές του 2024, δεν γίνεται να λείπουν τα μικρότερα μέλη της οικογένειάς σας. Άλλωστε, η ανανέωση των μικρών σας είναι το Α και το Ω έτσι ώστε να είναι κομψά και άνετα… για πολύ παιχνίδι και χειμερινές δραστηριότητες.

Το ερώτημα που προκύπτει επομένως, είναι πώς θα ετοιμάσετε βήμα-βήμα την πιο ανανεωμένη kids wardrobe για τη νέα χρονιά! Τι θα λέγατε, να κάνετε την αρχή με τον μικρό σας, επιλέγοντας το πιο stylish μπουφάν από το κατάστημα DPAM, σε μουσταρδί απόχρωση και εσωτερική fleece επένδυση για extra άνεση και ζεστασιά; Και για εσάς, που θέλετε να προστατεύσετε τα παιδιά σας από τις χαμηλές θερμοκρασίες της εποχής, ένα είναι το σίγουρο: Από τα σύνολα που θα πλαισιώσουν τις everyday εμφανίσεις τους, δεν γίνεται να λείπει η Polo Ralph Lauren ζακέτα με κουκούλα σε μπλε χρώμα από το κατάστημα Lapin House. Εναλλακτικά, μπορείτε να βάλετε στη wishlist σας το πλεκτό, μπλε πουλόβερ -από το κατάστημα United Colors of Benetton- που θα ενθουσιάσει τα μικρά σας με τα πρωτότυπα σχέδιά του.

Πορτοκαλί αδιάβροχο μπουφάν με κουκούλα Tiger

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Μπλε ζακέτα με prints, Polo Ralph Lauren

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Μπλε πουλόβερ με σχέδια τερατάκια

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Κι όμως, για να δημιουργήσετε την πιο updated ντουλάπα της μικρής σας, ένα είναι το μυστικό: Ανακαλύψτε σύνολα γεμάτα στιλ και άνεση, όπως η ζακάρ ζακέτα σε μπεζ απόχρωση από το κατάστημα Petit Bateau, που συνδυάζεται ιδανικά με το jean παντελόνι της εταιρείας «Bobo Choses» με χαριτωμένα σχέδια στο μπροστινό μέρος από το κατάστημα Milkshakes and Dreams. Μάλιστα, για ακόμη πιο comfy and stylish χειμερινές εμφανίσεις, μπορείτε να αναβαθμίσετε το look της μικρής σας, επιλέγοντας το μπλε μπουφάν «Balloon Chic» με κουκούλια και γούνα περιμετρικά, από το κατάστημα Frattina.

Μπεζ ζακέτα με ζακάρ σχέδια

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Σκούρο jean με prints, Bobo Choses

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Μπλε μπουφάν με φιόγκους, Balloon Chic

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Φυσικά, για την πριγκίπισσα της οικογένειας σας, υπάρχει ένα ρούχο, που από την πρώτη κιόλας στιγμή θα γίνει το αγαπημένο της. Ο λόγος για το φούξια φόρεμα με print από καρδούλες και ασορτί καλσόν για τις πιο άνετες και κομψές της εμφανίσεις. Θα το βρείτε στο κατάστημα sugar ‘n spice. Και για να δώσετε έναν πιο ροκ «αέρα» στις εμφανίσεις των παιδιών σας, πείτε «ναι» στο μαύρο jacket με δερμάτινες λεπτομέρειες στα μανίκια από το κατάστημα Gap kids.

Σετ ροζ φόρεμα με καλσόν Boligrafo, Agatha Ruiz De La Prada

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Μαύρο μπουφάν με logo Varsity

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Οι τιμές των προϊόντων ενδέχεται να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή χωρίς περαιτέρω ειδοποίηση.
Παρακαλώ επικοινωνήστε με το κατάστημα για τη διαθεσιμότητα και την τιμή που ισχύει εκείνη τη στιγμή. Το Golden Hall δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για τυχόν αλλαγές στις τιμές.

Είσοδος / Εγγραφή
Το σύμπαν του Golden Hall τώρα στα μέτρα σας: μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!
m
m Κλείσιμο αναζήτησης
Go to top
aaa