Ανοιξιάτικο layering: Πώς να το πετύχετε όταν ο καιρός αλλάζει μέσα στην ημέρα

Η άνοιξη είναι η αγαπημένη εποχή για layering, αφού αλλάζει διαρκώς ο καιρός μέσα στην ημέρα. Σε αυτό το fashion πρόβλημα, έρχεται να δώσει λύση το layering: Δηλαδή, ο σωστός συνδυασμός διαφορετικών items και αξεσουάρ, που ταυτόχρονα χαρίζουν στιλ σε κάθε σας εμφάνιση.

The essentials

Αν θέλετε να δημιουργήσετε το πιο stylish ανοιξιάτικο layering, δεν μπορεί να λείπει από την γκαρναρόμπα σας ένα λευκό oversized πουκάμισο με τσέπη, που μπορείτε να βρείτε στο κατάστημα Oysho, το οποίο συνδυάζεται με κάθε σύνολό σας. Αν μάλιστα, επιλέξετε να το φορέσετε με μία λευκή κλος μίντι φούστα με ζώνη από το κατάστημα Stradivarius, τότε σίγουρα θα αναδειχθείτε σε fashionista της σεζόν. Αν από την άλλη, θέλετε να ακολουθήσετε την double denim τάση της εποχής, που συνδυάζει head-to-toe τζιν ρούχα, το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα blue light cropped flare fit denim από το κατάστημα Calzedonia και ένα oversized μπλε jean jacket, που θα βρείτε στο κατάστημα Regalinas.

Skinny blazers 

Όλα δείχνουν πως οι εφαρμοστές σιλουέτες έρχονται ξανά στο προσκήνιο, με χαρακτηριστικό παράδειγμα τα skinny blazers που «αγκαλιάζουν» κάθε σωματότυπο και αποτελούν βασικό item για layering. Γι’ αυτό και τη φετινή άνοιξη, οι επιλογές είναι τρεις: Το go-to belted σατέν blazer σε πράσινη απόχρωση από το κατάστημα Scotch & Soda, ένα κλασικό μαύρο blouse effect blazer από το κατάστημα Wolford, ή ένα blazer από το κατάστημα DKNY, στην αγαπημένη γκρι απόχρωση όλων των it-girls.

Outwear trend

Αν ακολουθείτε πιστά τις τάσεις της μόδας, τότε σίγουρα γνωρίζετε ότι τα αμάνικα μπουφάν αποτελούν No1 outwear trend της άνοιξης. Τι θα λέγατε λοιπόν, για ένα αμάνικο puffer σε γκρι χρώμα από το κατάστημα Jott, που είναι ιδανικό για το layering των μεταβατικών μηνών της άνοιξης;

Οι τιμές των προϊόντων ενδέχεται να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή χωρίς περαιτέρω ειδοποίηση.
Παρακαλώ επικοινωνήστε με το κατάστημα για τη διαθεσιμότητα και την τιμή που ισχύει εκείνη τη στιγμή. Το Golden Hall δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για τυχόν αλλαγές στις τιμές.

Είσοδος / Εγγραφή
Το σύμπαν του Golden Hall τώρα στα μέτρα σας: μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!
m
m Κλείσιμο αναζήτησης
Go to top
aaa