Color trends: Αυτές είναι οι αποχρώσεις για να τις εντάξετε στην ανοιξιάτικη ντουλάπα σας

Άνοιξη και ανανεωμένο style σε spring mood σημαίνει μόνο ένα πράγμα: Χρώμα. Χρώμα παντού, σε ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ, σύμφωνα με τις updated τάσεις της άνοιξης, που καλείστε να ανακαλύψετε και να προσθέσετε στη wishlist του μήνα.

Bold colors

Τα πρώτα χρώματα που αξίζουν μια θέση στην «παλέτα» της ανοιξιάτικης γκαρνταρόμπας σας είναι σίγουρα, εκείνα που θα κάνουν και το αντίστοιχο statement. Το blue electric, η πιο extravagant απόχρωση του μπλε, κυριαρχεί φέτος στις τάσεις της άνοιξης και ένα mini, φόρεμα με άψογες γεωμετρίες, όπως αυτό από το κατάστημα Zara, είναι η ιδανική επιλογή. Το κόκκινο είναι «πρωταγωνιστής» ήδη, από τον χειμώνα και ένα polo, βαμβακερό t-shirt με V-neck λαιμόκοψη και ribbed retro ύφανση από τα Stradivarius, θα συνοδεύσει τα spring looks με τζιν παντελόνι και sneakers.

Pastel fever

Οι γλυκιές, pastel αποχρώσεις την άνοιξη είναι ένας στυλιστικός κανόνας που δεν θα ξεπεραστεί ποτέ. Πώς θα μπορούσατε να μπείτε σε spring mood χωρίς ένα mint green σακάκι με το άψογο tailoring της Nara Camicie; Ένα item που θα γίνει το αγαπημένο στοιχείο του πρωινού office look σας αλλά και των πρώτων cocktail nights της σεζόν. Το baby pink είναι ο «βασιλιάς» των pastels και το feminine, mini, εφαρμοστό φόρεμα από τη συλλογή Marciano by Guess είναι το must της shopping list της άνοιξης. Στο κατάστημα Gant η νέα ανοιξιάτικη collection του brand επανασυστήνει το preppy chic και εντάσσει το pale yellow σε μια midi λευκή φούστα με πιέτες.

Elegant prints

Φυσικά, στην παλέτα της άνοιξης είναι τα prints και πιο συγκεκριμένα τα florals. Το The Greek Designers Store προτείνει μία από τις νέες δημιουργίες του Maison Zoulias σε ένα cropped σακάκι με αριστοτεχνικό tailoring και άψογη 50’s αισθητική. Στο κατάστημα Regalinas θα δοκιμάσετε ένα ανάλαφρο κρουαζέ top με tropical, εντυπωσιακά λουλούδια σε λαμπερό πράσινο. 

Οι τιμές των προϊόντων ενδέχεται να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή χωρίς περαιτέρω ειδοποίηση.
Παρακαλώ επικοινωνήστε με το κατάστημα για τη διαθεσιμότητα και την τιμή που ισχύει εκείνη τη στιγμή. Το Golden Hall δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για τυχόν αλλαγές στις τιμές.

Είσοδος / Εγγραφή
Το σύμπαν του Golden Hall τώρα στα μέτρα σας: μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!
m
m Κλείσιμο αναζήτησης
Go to top
aaa