Εφηβική μόδα: Χρώματα και έντονα prints για τα πιο playful ανοιξιάτικα looks

Όσο περνά ο χρόνος το «σκαλοπάτι» της εφηβείας πλησιάζει όλο και περισσότερο, και τα παιδιά διαμορφώνουν το δικό τους στιλ. Φέτος την άνοιξη, προτείνουμε ιδέες για γεμίσουμε την γκαρνταρόμπα τους σύμφωνα με τα τελευταία trends και με items που θα μπορέσουν να εκφράσουν την playful διάθεσή τους.

Cool little teenagers

Ανάμεσα στα εφηβικά ρούχα για την άνοιξη Νο1 είναι το jean jacket. Είναι ιδανικό για την ολοκλήρωση του στιλ των little teenagers και απαραίτητο για τον απρόβλεπτο καιρό της εποχής. Μία επιλογή λοιπόν, που μπορείτε να εξετάσετε είναι το μπλε dark indigo DAP x GAP icon denim πανωφόρι από το κατάστημα GAP, που θα δώσει στιλ σε κάθε look. Σε ότι αφορά στη μικρή σας fashionista τώρα, οι επιλογές είναι ξεκάθαρες: Το λευκό t-shirt με δαντέλα αζούρ σε relaxed γραμμή από το κατάστημα Guess, ένα denim skort από το κατάστημα Stradivarius κι η πράσινη quilted cross body bag από το κατάστημα Accessorize. Δύο super stylish επιλογές, κοριτσίστικες και εναρμονισμένες με τις τάσεις της εποχής.

Από την άλλη, αν ο δικός σας μικρός teenager θέλει μία επιπλέον trendy «πινελιά» στην γκαρνταρόμπα του, τότε το μαύρο baggy spray look jean, από το κατάστημα United Colors of Benetton, ή το dark blue boyfriend fit jean από το κατάστημα Replay, είναι δύο super επιλογές. Είναι η τελευταία λέξη του… coolness στην εφηβική μόδα και σίγουρα θα το λατρέψει. Φυσικά μπορούν να συνδυάζουν πάντα με ένα t-shirt σε λαδί χρώμα από το κατάστημα Funky Buddha.

Special and stylish details

Και φυσικά δεν ξεχνάμε τα παπούτσια. Αν η μικρή σας είναι pink lover, τότε ένα ζευγάρι pink suede Old Skool vans 36 LX από το κατάστημα Vans, είναι η ροζ πινελιά που θα αγαπήσει κάθε κορίτσι και παράλληλα ένα ανατομικό παπούτσι για αυτοπεποίθηση σε κάθε βήμα! Αντίστοιχα, αν το παιδί σας είναι basketball fan, τότε τα «βήματα» που κάνει στο δρόμο για το καλάθι που θα καθορίσει την έκβαση του αγώνα, πρέπει να κάνουν τη διαφορά. Γι’ αυτό, τα παιδικά αθλητικά παπούτσια Nike G.T Hustle 2 με απαλή αίσθηση και ανάλαφρη εφαρμογή από το κατάστημα Nike, είναι η ιδανική επιλογή. Είναι stylish, cool και ό,τι πρέπει για τις αθλητικές του δραστηριότητες.

Οι τιμές των προϊόντων ενδέχεται να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή χωρίς περαιτέρω ειδοποίηση.
Παρακαλώ επικοινωνήστε με το κατάστημα για τη διαθεσιμότητα και την τιμή που ισχύει εκείνη τη στιγμή. Το Golden Hall δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για τυχόν αλλαγές στις τιμές.

Είσοδος / Εγγραφή
Το σύμπαν του Golden Hall τώρα στα μέτρα σας: μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!
m
m Κλείσιμο αναζήτησης
Go to top
aaa