Let the summer begin: Όλα όσα χρειάζονται τα παιδιά σας στην παραλία

Το καλοκαίρι είναι η ιδανική εποχή για τα παιδιά να χαρούν την θάλασσα, να παίξουν στον ήλιο και να δημιουργήσουν υπέροχες αναμνήσεις. Για να διασφαλίσετε ότι τα μικρά σας είναι έτοιμα για όλη τη διασκέδαση, συγκεντρώσαμε μερικά απαραίτητα είδη για την εποχή.

Sun Protection 

Η ασφάλεια των παιδιών σας στον ήλιο αποτελεί την μεγαλύτερη προτεραιότητα. Ξεκινήστε με το αντηλιακό SPF 50 – brand Mustela, φαρμακείο Elina Rapti - για μωρά και παιδιά, το οποίο προσφέρει υψηλή κάλυψη για την ευαίσθητη επιδερμίδα τους, ενώ είναι ανθεκτικό στο νερό, διασφαλίζοντας ότι τα παιδιά σας παραμένουν προστατευμένα ακόμα και όταν πλατσουρίζουν. Μαζί με το αντηλιακό, η ενυδάτωση είναι απαραίτητη. Το μπουκάλι από ανοξείδωτο ατσάλι με σχέδιο γοργόνας – brand Cool Bottles, κατάστημα Cozykids - δεν ξεχωρίζει μόνο για τα πολύχρωμα σχέδια του αλλά και για την πρακτικότητα του. Διατηρεί το περιεχόμενο του κρύο για ώρες, ενθαρρύνοντας τα παιδιά σας να πίνουν περισσότερο νερό και να παραμένουν ενυδατωμένα κατά τη διάρκεια των περιπετειών τους.

Pool Fun

Κάντε την ώρα της κολύμβησης ξεχωριστή με μερικά διασκεδαστικά αξεσουάρ. Τα κολυμβητικά γυαλιά Ariel - brand Bestway, κατάστημα Μουστάκας Toys Signature Store - είναι απαραίτητα για κάθε μικρή γοργόνα. Με άνετη εφαρμογή και διαφανείς φακούς είναι ιδανικά για υποβρύχια εξερεύνηση βοηθώντας στην προστασία των ματιών του παιδιού σας από το χλώριο και το αλμυρό νερό, εξασφαλίζοντας μια άνετη κολύμβηση. Και μην ξεχάσετε τις Disney Classics Minnie Pink Flip Flops – κατάστημα Havaianas. Αυτές οι σαγιονάρες δεν είναι μόνο αξιολάτρευτες με το σχέδιο Minnie Mouse, αλλά παρέχουν επίσης άνεση για τα μικρά ποδαράκια, καθιστώντας τες ιδανικές για τρέξιμο στην πισίνα ή την παραλία. Αν πάλι ψάχνετε το ιδανικό μαγιό για ένα αγόρι, δεν έχετε παρά να επιλέξετε ένα από premium ύφασμα που στεγνώνει γρήγορα. Σε γαλάζια απόχρωση και με το χαρακτηριστικό turtle pattern του brand – κατάστημα Vilebrequin – αυτό το  μαγιό εξασφαλίζει μέγιστη άνεση, ενώ η ελαστική ζώνη στη μέση προσφέρει ασφαλή εφαρμογή για ολοήμερη διασκέδαση στο νερό. Μετά το κολύμπι, αφήστε τα παιδιά σας να παίξουν με τη φαντασία τους με το ξύλινο σετ παγωτών – brand Le Toy Van, κατάστημα Το Γαϊτανάκι. Αυτό το σετ παιχνιδιών ενθαρρύνει τη δημιουργικότητα προσφέροντας παράλληλα ατελείωτη διασκέδαση.

Post-Swim Care

Μετά από μια μέρα γεμάτη ήλιο και διασκέδαση, είναι σημαντικό να φροντίσετε το δέρμα και τα μαλλιά του παιδιού σας. Το σαμπουάν Island Bliss – brand Original Sprout, κατάστημα Dancing Scissors - είναι ένας απαλός τρόπος για να καθαρίσετε τα μαλλιά τους, αφήνοντάς τα φρέσκα και καθαρά. Με το ευχάριστο τροπικό του άρωμα έχει σχεδιαστεί για να είναι απαλό για το τριχωτό της κεφαλής των μικρών παιδιών, κάνοντας την ώρα του μπάνιου μια ευχάριστη εμπειρία. 

Οι τιμές των προϊόντων ενδέχεται να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή χωρίς περαιτέρω ειδοποίηση.
Παρακαλώ επικοινωνήστε με το κατάστημα για τη διαθεσιμότητα και την τιμή που ισχύει εκείνη τη στιγμή. Το Golden Hall δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για τυχόν αλλαγές στις τιμές.

Είσοδος / Εγγραφή
Το σύμπαν του Golden Hall τώρα στα μέτρα σας: μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!
m
m Κλείσιμο αναζήτησης
Go to top
aaa