Ανδρικά αξεσουάρ: 7 items που θα προσθέσουν κομψές «πινελιές» στις εμφανίσεις σας

Μπορεί το σωστό outfit ενός άνδρα να αποτελείται -κατά βάση- από τα κατάλληλα ρούχα, ωστόσο καθένας γνωρίζει πως τα αξεσουάρ είναι εκείνα που κάνουν ένα σύνολο να ξεχωρίσει. Τι σημαίνει αυτό; Πως τα ανδρικά αξεσουάρ μπορούν να αναδείξουν κάθε σας εμφάνιση και φέτος την άνοιξη.

Τα sneakers που κάνουν τη διαφορά

Ξεκινώντας την αναζήτηση των must-have αξεσουάρ, επισκεφθείτε το κατάστημα Kalogirou, μιας και τα παπούτσια είναι το «Α» και το «Ω» για μία stylish εμφάνιση. Εκεί, θα βρείτε τα πιο ιδιαίτερα sneakers της σεζόν, σε γκρι χρώμα με κόκκινες, μπλε και μαύρες λεπτομέρειες, από την εταιρεία Hogan.

Τα ανδρικά γυαλιά ηλίου που δίνουν στυλ σε κάθε εμφάνιση

Επόμενος σταθμός της περιήγησής σας είναι το κατάστημα οπτικών EyeQ - Συκαράς. Τα γυαλιά ηλίου -όσο η θερμοκρασία ανεβαίνει- είναι κάτι παραπάνω από αναγκαία. Πιο συγκεκριμένα, τα γυαλιά ηλίου της εταιρείας Tom Ford σε μεταλλικό χρυσό χρώμα, με κοκάλινους βραχίονες, αναμφίβολα, θα μαγνητίσουν τα βλέμματα.

Η πιο elegant ανδρική τσάντα

Γυαλιά τσεκ, παπούτσια τσεκ… ώρα λοιπόν για την πιο κομψή ανδρική τσάντα. Στο κατάστημα Tumi, σίγουρα, οι επιλογές είναι πολλές και η ποιότητα αδιαμφισβήτητη. Το backpack σε γκρι χρώμα, με δυνατότητα να τυπωθεί και το μονόγραμμά σας μπροστά, είναι μία άκρως ξεχωριστή επιλογή για φέτος την άνοιξη.

Το smartwatch που θα σας συντροφεύει καθημερινά

Εάν τα smart gadgets είναι η αδυναμία σας, τότε αμέσως μετά οδηγηθείτε προς το κατάστημα iStorm, στο οποίο θα βρείτε το Apple watch, series 7, Green. Το συγκεκριμένο ρολόι είναι πρακτικό, κομψό και εύχρηστο. Εσείς ακόμη δεν το έχετε βάλει στη λίστα των αγορών σας;

Ανδρικό sneaker Interaction, Hogan

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Ανδρικά γυαλιά ηλίου Reno, Tom Ford

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Ανδρικό σακίδιο πλάτης Alpha Bravo Navigation

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Τα μανικετόκουμπα που θα αναβαθμίσουν την εμφάνισή σας

Και επειδή τα κοσμήματα και τα αξεσουάρ δεν είναι μόνο γυναικεία υπόθεση, ώρα για το κοσμηματοπωλείο Kessaris. Εκεί, θα βρείτε μία μεγάλη συλλογή από ανδρικά αξεσουάρ που ανάμεσα σε αυτά θα είναι σίγουρα εκείνο που θα σας «κλέψει» την καρδιά. Τα ασημένια, επίχρυσα μανικετόκουμπα «Antora», με σχέδιο μηχανισμό ρολογιού, είναι μία εξαιρετική επιλογή.

Τα πιο ευκολοφόρετα boat-shoes

Ακριβώς δίπλα θα δείτε το Golden Attica. Μπορεί να έχετε ήδη στο «καλάθι» σας ένα casual ζευγάρι παπουτσιών, ωστόσο ένα καθημερινό ζευγάρι boat-shoes, σε καφέ χρώμα, της εταιρείας Polo Ralph Lauren, θα σας βγάλει ασπροπρόσωπους. 

H πένα Montblanc που δίνει κύρος και γοητεία

Τελευταία στάση το κατάστημα Type Center, στο ισόγειο η πένα Montblanc Special Edition «Ο γύρος του κόσμου σε 80 ημέρες», με χαραγμένο πάνω ένα καράβι, είναι ένα αξεσουάρ που δεν πρέπει να λείπει από τα αξεσουάρ ενός άνδρα.

Ανδρικά ταμπά μοκασίνια, Polo Ralph Lauren

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Οι τιμές των προϊόντων ενδέχεται να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή χωρίς περαιτέρω ειδοποίηση.
Παρακαλώ επικοινωνήστε με το κατάστημα για τη διαθεσιμότητα και την τιμή που ισχύει εκείνη τη στιγμή. Το Golden Hall δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για τυχόν αλλαγές στις τιμές.

Είσοδος / Εγγραφή
Το σύμπαν του Golden Hall τώρα στα μέτρα σας: μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!
m
m Κλείσιμο αναζήτησης
Go to top
aaa