Προτάσεις για cozy homewear εμφανίσεις με στυλ

Έχοντας πλέον μπει σε φθινοπωρινό mood, πολλοί από εμάς επιλέγουμε την ζεστασιά του σπιτιού μας, οργανώνοντας βραδιές με φίλους ή βρίσκοντας απλά την ευκαιρία να χαλαρώσουμε από την έντονη καθημερινότητα. 

Σας προτείνουμε λύσεις ώστε να παραμείνετε σπίτι, χωρίς να χάσετε το στυλ σας. Αν δεν είστε ο τύπος που επιλέγει να φοράει τις πιτζάμες του όλη τη μέρα, μια κομψή επιλογή που θα τονίσει τη θηλυκότητα σας, παραμένει πάντα ένα σατέν κιμονό – brand Hanro, κατάστημα Magnolia Grace. Σε μια πλούσια μοβ απόχρωση και με λεπτομέρειες από δαντέλα μπορεί να φορεθεί με πιτζάμες στο ίδιο χρώμα δημιουργώντας ένα chic μονοχρωματικό look. Tα πλεκτά παντελόνια έχουν κάνει μια δυναμική εμφάνιση και συγκαταλέγονται στα trends της φετινής σεζόν. Με rib ύφανση και σε ουδέτερο, γκρι χρώμα – κατάστημα Triumph – μπορεί να φορεθεί εντός αλλά και εκτός σπιτιού, συνδυάζοντας το με ένα oversized πλεκτό πουλόβερ και τα αγαπημένα σας sneakers. Για εσάς που επιλέγετε να γυμνάζεστε στο σπίτι, μπορείτε να παραμείνετε stylish στην προπόνησή σας φορώντας ένα κολάν που σμιλεύει το σώμα και ταυτόχρονα σας επιτρέπει την καλύτερη απόδοση - κατάστημα Freddy. Mε floral μοτίβο σε μπορντό αποχρώσεις, μπορείτε να το συνδυάσετε με το αντίστοιχο αθλητικό top ή με ένα φούτερ για τις πιο κρύες θερμοκρασίες.

Μοβ κιμονό Lovis

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Γκρι rib παντελόνι σε χαλαρή γραμμή

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Superfit κολάν με floral μοτίβο

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Όταν μιλάμε για cozy εμφανίσεις στο σπίτι, αυτό που μας έρχεται στο μυαλό είναι σίγουρα τα απαλά, ζεστά υφάσματα. Φτιαγμένο από υψηλής ποιότητας κασμίρι, στο πιο φθινοπωρινό χρώμα – κατάστημα Wolford – θα σας προσφέρει την άνεση που αποζητάτε. Ένα ολομέταξο πιτζάμα top είναι ένα διαχρονικό ρούχο στο οποίο αξίζει να επενδύσετε αφού μπορεί να φορεθεί όλο το χρόνο. Στο χρώμα του σμαραγδιού και με ασορτί κουμπιά – κατάστημα Intimissimi -, φορέστε το και δώστε μια αίσθηση πολυτέλειας στην καθημερινότητα σας.

Μακρυμάνικη μπλούζα από κασμίρ

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Σακάκι πιτζάμας από σατέν μετάξι

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Ένα εφαρμοστό κολάν σε rib ύφανση και έντονο μπλε χρώμα – κατάστημα Calzedonia – είναι ένα άνετο ρούχο που ανάλογα το styling που θα επιλέξετε, φοριέται τόσο στις προπονήσεις σας, στις χαλαρές μέρες στο σπίτι αλλά και συνδυασμένο με hoodie για μια athleisure εμφάνιση. Οι κάλτσες που επιλέγουμε να φοράμε στο σπίτι δεν χρειάζεται πλέον να είναι βαρετές , αφού επιλέγοντας ένα σετ Happy Socks συνδυάζετε ποιότητα με μοναδικά fun σχέδια και χρώματα. Επιπλέον, ακολουθώντας την τάση που θέλει τις κάλτσες μας να αποτελούν πλέον αξεσουάρ που φαίνεται, φορέστε crop παντελόνια και jeans με μοκασίνια ή oxford shoes για statement εμφανίσεις.

Μπλε rib κολάν χωρίς ραφές

Το προϊόν έχει εξαντληθεί
Happy Socks

Σετ τεσσάρων τεμαχίων Navy κάλτσες

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Οι τιμές των προϊόντων ενδέχεται να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή χωρίς περαιτέρω ειδοποίηση.
Παρακαλώ επικοινωνήστε με το κατάστημα για τη διαθεσιμότητα και την τιμή που ισχύει εκείνη τη στιγμή. Το Golden Hall δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για τυχόν αλλαγές στις τιμές.

Είσοδος / Εγγραφή
Το σύμπαν του Golden Hall τώρα στα μέτρα σας: μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!
m
m Κλείσιμο αναζήτησης
Go to top
aaa