Τα chunky πουλόβερ είναι τα hero pieces της ανδρικής ντουλάπας

Τα cozy πουλόβερ είναι το must item της φθινοπωρινής περιόδου. Άνετο και ζεστό φοριέται από το γραφείο, μέχρι τις χαλαρές βόλτες του Σαββατοκύριακου.

Στο κατάστημα Replay θα βρείτε το κλασικό, grey πουλόβερ που θα συνδυάσετε με τα denim σας. Αν σας αρέσουν τα statement items, τότε ένα μάλλινο πουλόβερ με fluffy υφή από το κατάστημα Diesel, θα δώσει το απαραίτητο edginess στο look σας. Η διαχρονική πολυτέλεια ενός πουλόβερ Lacoste είναι αξεπέραστη, το ίδιο και το beige πουλόβερ της νέας συλλογής του brand. Το κλασικό μοτίβο μαρινιέρα αποτυπώνεται σε ένα oversized sweater, που θα βρείτε στο κατάστημα Guess και θα γίνει το νέο αγαπημένο της ντουλάπας σας.

Γκρι πουλόβερ με logo

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Δίχρωμο πουλόβερ K-Osimo

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Μπεζ πουλόβερ με logo

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Μπεζ ριγέ πουλόβερ

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Το κολεγιακό style είναι μία από τις τάσεις της σεζόν. Υιοθετήστε τη με το κόκκινο, chunky πουλόβερ από το κατάστημα Gant. Το κλασικό, μπλε sweater από το La Martina, είναι «επένδυση» για την γκαρνταρόμπα κάθε κομψού άνδρα, το ίδιο και το πλεκτό πουλόβερ με κλειστή λαιμόκοψη και φερμουάρ από το Zara. Ένα khaki, ελαφρύ πλεκτό από τη συλλογή της Gap είναι must για τα καθημερινά σας looks. 

Κόκκινο oversized πουλόβερ Letterman

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Μοβ πουλόβερ με logo

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Μπλε πουλόβερ με φερμουάρ στο μπροστινό μέρος

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Λαδί πουλόβερ με στρογγυλή λαιμόκοψη

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Αν δεν είστε ο τύπος του πουλόβερ, βάλτε στη wish list σας ένα oversized hoodie με κουκούλα και retro logo από το κατάστημα American Eagle.

American Eagle

Γκρι φούτερ με logo

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Οι τιμές των προϊόντων ενδέχεται να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή χωρίς περαιτέρω ειδοποίηση.
Παρακαλώ επικοινωνήστε με το κατάστημα για τη διαθεσιμότητα και την τιμή που ισχύει εκείνη τη στιγμή. Το Golden Hall δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για τυχόν αλλαγές στις τιμές.

Είσοδος / Εγγραφή
Το σύμπαν του Golden Hall τώρα στα μέτρα σας: μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!
m
m Κλείσιμο αναζήτησης
Go to top
aaa