Τα ρούχα που αξίζουν μία θέση στη βαλίτσα των πασχαλινών αποδράσεων

Το Πάσχα είναι η καλύτερη αφορμή για ξέγνοιαστες στιγμές εκτός πόλης. Το ερώτημα που προκύπτει, είναι τι πρέπει να περιλαμβάνει η βαλίτσα των πασχαλινών αποδράσεων, για να είστε λαμπερές σε κάθε περίσταση.

Από την πιο stylish, ανοιξιάτικη καμπαρντίνα στο χρώμα της μέντας από το κατάστημα DKNY και το must-have jean, μπεζ παντελόνι της σεζόν από το κατάστημα Scotch & Soda συνδυασμένα με τα λευκά sneakers New Balance από το κατάστημα Nak Shoes μέχρι το πιο in fashion Bleu Marine μαγιό Vilebrequin, από ανακυκλωμένα υλικά, για εσάς που θα βρεθείτε σε κάποια εξωτική παραλία, ένα είναι το σίγουρο: Η βαλίτσα των πασχαλινών αποδράσεων θα αναδείξει τις all day εμφανίσεις σας. Μάλιστα, για μία κομψή εμφάνιση και εντός σπιτιού, μην ξεχάσετε να πάρετε μαζί σας την πιτζάμα Hanro, από το κατάστημα Magnolia Grace.

Γαλάζιο jacket με ζώνη

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Εκρού jean Forget me not

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Μπλε bikini top με floral tie dye μοτίβο

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Ριγέ βαμβακερή μπλούζα πιτζάμας

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Και επειδή, εκδρομή χωρίς την πιο elegant βαλίτσα καμπίνας δεν γίνεται, στο κατάστημα Bag Stories θα τη βρείτε σε πράσινη απόχρωση, συνδυάζοντάς την με το backpack από το κατάστημα Samsonite, που κάθε traveler έχει στις εξορμήσεις εκτός πόλης.

Σακίδιο πλάτης Ongoing Petrol Grey

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Σε κάθε απόδραση, τα αγαπημένα beauty products δεν λείπουν από την everyday routine σας. Το σετ περιποίησης KORRES από το Φαρμακείο Ελίνα Ράπτη, με αντηλιακό προσώπου, lip balm και αφρώδη κρέμα καθαρισμού είναι απαραίτητο.

Οι τιμές των προϊόντων ενδέχεται να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή χωρίς περαιτέρω ειδοποίηση.
Παρακαλώ επικοινωνήστε με το κατάστημα για τη διαθεσιμότητα και την τιμή που ισχύει εκείνη τη στιγμή. Το Golden Hall δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για τυχόν αλλαγές στις τιμές.

Είσοδος / Εγγραφή
Το σύμπαν του Golden Hall τώρα στα μέτρα σας: μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!
m
m Κλείσιμο αναζήτησης
Go to top
aaa