Mid-season outfits! 7+1 σύνολα για τις πιο stylish εμφανίσεις της άνοιξης

Κατά τη διάρκεια του mid-season, ο καιρός είναι απρόβλεπτος και αναπόφευκτα επηρεάζει το ντύσιμό σας. Ποια είναι λοιπόν τα chic ανοιξιάτικα σύνολα στα οποία αξίζει να επενδύσετε;

Ένα ανοιξιάτικο πανωφόρι είναι το key-item για ένα κομψό outfit, επειδή σας βοηθάει να το προσαρμόσετε στις καιρικές εναλλαγές. Για αυτό, αξίζει να αποκτήσετε ένα ζεστό cardigan με κεντητά λουλούδια από τη boutique Maje ή ένα κλασικό, κασμιρένιο σακάκι από το κατάστημα Falconeri. Μάλιστα, μπορείτε να συνδυάσετε το κασμιρένιο σακάκι με ένα λευκό πουκάμισο από ποπλίνα και δέσιμο στο πλάι, από το κατάστημα Massimo Dutti.

Λευκή πλεκτή crop ζακέτα με floral κέντημα

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Ιβουάρ σακάκι από κασμίρι

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Λευκό πουκάμισο από ποπλίνα με λεπτομέρεια κόμπο

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Τα ανοιξιάτικα φορέματα είναι οι «πρωταγωνιστές» της γκαρνταρόμπας σας αυτήν την περίοδο. Δοκιμάστε αυτό το ροζ midi φόρεμα που θα βρείτε στο κατάστημα COS ή μία εξίσου κομψή επιλογή που είναι το double-breasted dress που υπάρχει στη boutique Sandro, ιδανικό για αυθεντικές, preppy εμφανίσεις. Όσο για τα office looks σας, μπορείτε να τα αναβαθμίσετε με μία στενή sweater φούστα από το Wolford.

Ροζ midi φόρεμα με φουσκωτά μανίκια

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Εκρού mini tweed φόρεμα με μπλε λεπτομέρειες

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Μπεζ εφαρμοστή φούστα με logo

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Και επειδή λίγη λάμψη είναι απαραίτητη σε κάθε ανοιξιάτικο σύνολο, στο κατάστημα Ozar υπάρχει το σχέδιο hearts lily, ένα περίτεχνο ζευγάρι σκουλαρίκια που θα κάνει πιο sparkling τη φετινή άνοιξη. Τέλος, εκτός από τα ρούχα χρειαζόμαστε και τα αντίστοιχα κομψά παπούτσια για την mid-season περίοδο, όπως αυτά τα minimal nude πέδιλα από το κατάστημα Haralas.

Σκουλαρίκια με ζιργκόν Hearts Lily

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Μπεζ πέδιλα με λεπτό λουράκι, Capodarte

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Οι τιμές των προϊόντων ενδέχεται να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή χωρίς περαιτέρω ειδοποίηση.
Παρακαλώ επικοινωνήστε με το κατάστημα για τη διαθεσιμότητα και την τιμή που ισχύει εκείνη τη στιγμή. Το Golden Hall δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για τυχόν αλλαγές στις τιμές.

Είσοδος / Εγγραφή
Το σύμπαν του Golden Hall τώρα στα μέτρα σας: μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!
m
m Κλείσιμο αναζήτησης
Go to top
aaa