Παιδική μόδα: Vibrant colors και έντονα prints για τα πιο playful look

Η παιδική μόδα θέλει ζωντανά και τολμηρά χρώματα, αλλά και έντονα prints. Ώρα να δημιουργήσετε την πιο playful, ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα με έμπνευση από τις νέες τάσεις στην παιδική μόδα.

Ένα φόρεμα για τη μικρή σας δεν είναι ποτέ αρκετό, οι stylish επιλογές είναι πολλές και διαφορετικές: casual, εμπριμέ φόρεμα με καλοκαιρινό print, από το κατάστημα Petit Bateau, επίσημο ροζ φόρεμα με βολάν από το κατάστημα Frattina ή βαμβακερό κίτρινο floral φόρεμα με σφικοφωλιά στο επάνω μέρος από το Lapin House; Και για ακόμη πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις, ήρθε η στιγμή να επιλέξετε τη φούστα tutu «Elefunt», στο πιο vibrant color της σεζόν, το λιλά, την οποία θα βρείτε στο sugar n’ spice.

Κίτρινο φόρεμα με σχέδιο πολύχρωμα καραβάκια

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Ροζ φόρεμα με βολάν, Balloon Chic

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Κίτρινο φόρεμα με πολύχρωμα prints

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Λιλά φούστα tutu, Elefunt

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Μήπως τα έντονα prints «υπακούουν» στις στιλιστικές επιλογές του μικρού σας; Τότε δεν έχετε παρά να επιλέξετε για την ντουλάπα του, ρούχα που θα κάνουν τη διαφορά, όπως το κρεμ κοντομάνικο μπλουζάκι με έντονα σχέδια από το DPAM και την πιο fun βερμούδα Stella McCartney από το Milkshakes and Dreams.

Πόλυχρωμο t-shirt για αγόρια με σχέδια

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Μαύρη βερμούδα με πολύχρωμα σχέδια Palms, Stella McCartney Kids

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Η άνεση στα παιδικά outfits είναι το Α και το Ω! Για να εξασφαλίσετε τα πιο comfy σύνολα, επιλέξτε το εμπριμέ Burberry κολλάν από το πολυκατάστημα attica για εκείνη και τα Nike Air Max 90 από το Sneaker Cage για τον μικρό σας.

Πολύχρωμο κολάν με logo μονόγραμμα για κορίτσια, Burberry

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Λευκά sneakers για αγόρια με μπλε και κόκκινα σχέδια Air Max 90, Nike

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Οι τιμές των προϊόντων ενδέχεται να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή χωρίς περαιτέρω ειδοποίηση.
Παρακαλώ επικοινωνήστε με το κατάστημα για τη διαθεσιμότητα και την τιμή που ισχύει εκείνη τη στιγμή. Το Golden Hall δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για τυχόν αλλαγές στις τιμές.

Είσοδος / Εγγραφή
Το σύμπαν του Golden Hall τώρα στα μέτρα σας: μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!
m
m Κλείσιμο αναζήτησης
Go to top
aaa