Οι Golden Foodies στον Τερκενλή: Μοναδική εμπειρία γεύσεων και αισθήσεων

Κάθε γεύμα θέλουμε να είναι τόσο μοναδικό που να «ταξιδεύει» τους γευστικούς σας κάλυκες. Είστε έτοιμοι για ένα ταξίδι στον Τερκενλή παρέα με τους Golden Foodies;

Ποιος δεν θα ήθελε καθημερινά να έχει στη διάθεσή του γεύματα, που να μυρίζουν αγάπη και να είναι φτιαγμένα με εκλεκτά υλικά, όπως μία μεσογειακή σαλάτα ζυμαρικών, με πέννες, ψητό κοτόπουλο, παρμεζάνα, και μουστάρδα; Ναι, αυτή είναι η επιλογή του wine lover, ενώ η food expert διάλεξε ένα sandwich με καπνιστή μπριζόλα, ημίσκληρο τυρί, ντομάτα και μαγιονέζα. Άλλωστε, οι παραδοσιακές συνταγές είναι όλα όσα, στα 70 χρόνια παράδοσης και ποιότητας Τερκενλή, θέλουμε να έχουμε σε κάθε γεύμα.

Μάλιστα, για το τέλος αφήσαμε την τολμηρή της παρέας, η οποία είναι και λάτρης των γλυκών και φυσικά, δεν μπόρεσε να αντισταθεί στο εκλαίρ φράουλα. Διότι, όποιο γεύμα της ημέρας και αν είναι το πιο σημαντικό, από το πρωινό και το δεκατιανό, μέχρι το μεσημεριανό ή το βραδινό, πάντα υπάρχει χώρος για γλυκό.

Όπως ο Τερκενλής μυρίζει αγάπη, παράδοση, συνέπεια και ποιότητα, το ίδιο ακριβώς «υπόσχεται» να μυρίζει και το κάθε σας γεύμα, ώστε κάθε εμπειρία γεύσεων να «ταξιδεύει» τις αισθήσεις σας. Το επιβεβαιώνουν και οι Golden Foodies!

Οι τιμές των προϊόντων ενδέχεται να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή χωρίς περαιτέρω ειδοποίηση.
Παρακαλώ επικοινωνήστε με το κατάστημα για τη διαθεσιμότητα και την τιμή που ισχύει εκείνη τη στιγμή. Το Golden Hall δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για τυχόν αλλαγές στις τιμές.

Είσοδος / Εγγραφή
Το σύμπαν του Golden Hall τώρα στα μέτρα σας: μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!
m
m Κλείσιμο αναζήτησης
Go to top
aaa