Xev

Το νέο, 100% ηλεκτρικό XEV YOYO είναι εδώ και ήρθε για να συναρπάσει και να δώσει χρώμα στις καθημερινές σας μετακινήσεις.
Το πανέξυπνο μικρό έρχεται να γίνει βασικός πρωταγωνιστής της βιώσιμης αστικής κινητικότητας με βασικό πλεονέκτημα τις μικρές του διαστάσεις και τον πλούσιο εξοπλισμό που συμβάλλει στις άνετες μετακινήσεις. Η ασφάλεια των επιβατών αποτελεί κύριο μέλημα γι’ αυτό και βασίζεται σε αυτοφερόμενο αμάξωμα ενώ το όχημα έχει συμμορφωθεί στα ευρωπαϊκά πρότυπα ασφαλείας αφού έχει κατασκευαστεί από υψηλής αντοχής ατσάλι.
Η εταιρία XEV ξεχωρίζει για την καινοτόμο υπηρεσία εναλλαγής μπαταριών ενώ αποτελεί και από τις εταιρίες με τα πρώτα αυτοκίνητα μαζικής παραγωγής παγκοσμίως που χρησιμοποιούν προσαρμοσμένη υπηρεσία εκτύπωσης 3D. Προσφέρει μια έξυπνη και φιλική προς το περιβάλλον αστική κινητικότητα για τους χρήστες σε όλο τον κόσμο.
Σας περιμένουμε στο ολοκαίνουριο POP UP store της εταιρίας XEV για να ανακαλύψετε από κοντά το νέο μας όχημα!

Ισόγειο
Xev
Xev
Xev

Το σύμπαν του Golden Hall τώρα στα μέτρα σας: μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Οι τιμές των προϊόντων ενδέχεται να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή χωρίς περαιτέρω ειδοποίηση.
Παρακαλώ επικοινωνήστε με το κατάστημα για τη διαθεσιμότητα και την τιμή που ισχύει εκείνη τη στιγμή. Το Golden Hall δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για τυχόν αλλαγές στις τιμές.

Είσοδος / Εγγραφή
Το σύμπαν του Golden Hall τώρα στα μέτρα σας: μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!
m
m Κλείσιμο αναζήτησης
Go to top
aaa