Τυροκομείο Κωσταρέλου

Το Τυροκομείο Κωσταρέλος σας περιμένει στο Golden Hall με αυθεντικό άρωμα παράδοσης, εκλεκτά προϊόντα και γεύσεις που κρατάνε τη σχέση τους με τις αξίες της φύσης. 
Με πρώτη ύλη το αληθινό γάλα Κωσταρέλος, φτιάχνουμε τα δικά μας εκλεκτά τυριά και γαλακτοκομικά προϊόντα στο Τυροκομείο μας. Τη φέτα που ωριμάζει σε ξύλινα βαρέλια και τα άλλα εξαιρετικά τυριά, τα φημισμένα γιαούρτια, τις κρέμες και το παραδοσιακό ρυζόγαλο Κωσταρέλος. 
Όλα αυτά συνυπάρχουν με τη γωνιά του συνεχώς ενημερωμένου παντοπωλείου μας. Ανακαλύψετε επιλεγμένα προϊόντα μικρών παραγωγών από όλη την Ελλάδα και ταξιδέψτε μαζί τους. Τα ψώνια στον φιλόξενο και κομψό χώρο του καταστήματος, μετατρέπονται σε εμπειρία μύησης στις αυθεντικές ελληνικές γεύσεις αλλά και στις έτοιμες γευστικές προτάσεις. Κρύα, ζεστά και vegetarian Sandwich σε ντελικάτες εκδοχές. Ολόφρεσκες σαλάτες και βελούδινες σούπες. Smoothies και Milkshakes φρούτων και λαχανικών, με κυρίαρχο το γιαούρτι και το φρέσκο γάλα Κωσταρέλος. Υogurt bar με toppings, ελληνικά γλυκά του κουταλιού, μέλι, granola με ξηρούς καρπούς. Αλλά και φρεσκοψημένες πίτες που και αυτές γεμίζουν με τα δικά μας υλικά. Έτσι φυσικά! 

Ισόγειο
Ιστοσελίδα
Τυροκομείο Κωσταρέλου
Τυροκομείο Κωσταρέλου
Τυροκομείο Κωσταρέλου

Το σύμπαν του Golden Hall τώρα στα μέτρα σας: μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Οι τιμές των προϊόντων ενδέχεται να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή χωρίς περαιτέρω ειδοποίηση.
Παρακαλώ επικοινωνήστε με το κατάστημα για τη διαθεσιμότητα και την τιμή που ισχύει εκείνη τη στιγμή. Το Golden Hall δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για τυχόν αλλαγές στις τιμές.

Είσοδος / Εγγραφή
Το σύμπαν του Golden Hall τώρα στα μέτρα σας: μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!
m
m Κλείσιμο αναζήτησης
Go to top
aaa