Δε Μιτ Μποϊζ

Μία νέα γευστική πρόταση στο Golden Hall, ένα ψητοπωλείο αλλιώτικο από ό,τι έχετε συνηθίσει! Το Δε Μιτ Μπόιζ έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα και να εντάξει τις πλέον αγαπημένες γεύσεις όλων μας σ’ ένα setting που έχουμε συνδέσει με άλλες κουζίνες.

Το Δε Μιτ Μπόιζ, με την σφραγίδα του executive chef Τάσου Γιαννόπουλου, είναι η νέα έκπληξη από τον όμιλο TerraBlue, που μας έχει φέρει τα αγαπημένα Cherchez la Femme, Il Barretto, Camion di Cibo και Geronimo.

Σουβλάκι και όλες οι δημοφιλείς γεύσεις ενός παραδοσιακού ψητοπωλείου, πάντα με τα πιο αγνά και ποιοτικά υλικά, συνυπάρχουν με πιο ειδικές κοπές κρέατος, αλλά και παραδοσιακές ελληνικές μαγειρευτές γεύσεις, όλα σ’ ένα χώρο σύγχρονο και φιλόξενο με επαγγελματική και προσωπική εξυπηρέτηση. H φιλοσοφία μας είναι ότι το ελληνικό ψητοπωλείο και οι γεύσεις που σχετίζονται μ’ αυτό είναι μέρος του DNA μας και της κουζίνας με την οποία όλοι μεγαλώσαμε και δεν υπάρχει κανένας λόγος να μη μπορεί να σταθεί οπουδήποτε.

Εν έτει 2022, οι προκαταλήψεις καταρρίπτονται με την TerraBlue να φέρνει το ψητοπωλείο στη νέα, σύγχρονη εκδοχή του στον εμβληματικό εμπορικό χώρο του Golden Hall. Το Δε Μιτ Μπόιζ είναι στο σπίτι του, γιατί η αγάπη του κοινού το πλαισιώνει με στυλ!

Δεύτερος όροφος
Δε Μιτ Μποϊζ
Δε Μιτ Μποϊζ
Δε Μιτ Μποϊζ

Το σύμπαν του Golden Hall τώρα στα μέτρα σας: μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Οι τιμές των προϊόντων ενδέχεται να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή χωρίς περαιτέρω ειδοποίηση.
Παρακαλώ επικοινωνήστε με το κατάστημα για τη διαθεσιμότητα και την τιμή που ισχύει εκείνη τη στιγμή. Το Golden Hall δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για τυχόν αλλαγές στις τιμές.

Είσοδος / Εγγραφή
Το σύμπαν του Golden Hall τώρα στα μέτρα σας: μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!
m
m Κλείσιμο αναζήτησης
Go to top
aaa