Furdeco

H εταιρεία FURDECO furniture & decoration ιδρύθηκε το 2008 και πολύ γρήγορα καθιερώθηκε ως ο ειδικός στη σχεδίαση και την κατασκευή επίπλων, χαλιών και αντικειμένων εσωτερικού χώρου υψηλής ποιότητας.

Η FURDECO χάρη στην αξιοπιστία, τον επαγγελματισμό, καθώς και τα ποιοτικά χαρακτηριστικά των προϊόντων της, που συνοδεύουν την πληθώρα των εξειδικευμένων λύσεων που προσφέρει στους πελάτες της, έχει αποκτήσει κυριαρχική θέση στον χώρο του επίπλου και της διακόσμησης. Οι σχέσεις εμπιστοσύνης που δημιουργεί αποδεικνύονται ανεκτίμητες και καθοριστικές για την φήμη της, λόγω και της ιδιαιτερότητας του αντικειμένου, καθώς πρόκειται για προϊόν πολυτελείας που απευθύνεται σε κοινό ανώτερης αγοραστικής ικανότητας. Με την πάροδο των χρόνων, η FURDECO πρόσθεσε στις συλλογές της μια εντυπωσιακή ποικιλία υφασμάτων και αντικειμένων από κορυφαίους, διεθνείς οίκους διακόσμησης.

Υπενθυμίζεται ότι η FURDECO ήταν από τις πρώτες ελάχιστες ελληνικές εταιρείες που συμμετείχαν με δικό τους περίπτερο στην κορυφαία διεθνή έκθεση στο χώρο «Maison et Objet» στο Παρίσι για 5 έτη.

Η FURDECO με την πολυετή της πείρα και τη βαθιά της γνώση σας υποδέχεται πλέον σε έναν χώρο μοναδικής αισθητικής αντίληψης, ένα μοναδικό concept store "boutique decoration" μεσα στο Golden Hall, με στόχο την εξαίρετη διαμόρφωση ή διακοσμητική αναβάθμιση ιδιωτικών κατοικιών, yachts, βιλών, σκαφών, ξενοδοχειων και άλλων χώρων υψηλών απαιτήσεων.

Εκεί βρίσκετε μεταξύ άλλων: πλούσια συλλογή με μοναδικά χαλιά, έπιπλα υψηλής ποιότητας και αισθητικής, όπως καναπέδες, πολυθρόνες, τραπέζια, καρέκλες, είδη φιλοξενίας και αξεσουάρ, ειδικές κατασκευές, αλλά και μοναδικά φωτιστικά σε συνεργασία με την κορυφαία εταιρεία στον χώρο, Eglo.

Πρώτος όροφος
Furdeco
Furdeco
Furdeco

Το σύμπαν του Golden Hall τώρα στα μέτρα σας: μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Οι τιμές των προϊόντων ενδέχεται να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή χωρίς περαιτέρω ειδοποίηση.
Παρακαλώ επικοινωνήστε με το κατάστημα για τη διαθεσιμότητα και την τιμή που ισχύει εκείνη τη στιγμή. Το Golden Hall δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για τυχόν αλλαγές στις τιμές.

Είσοδος / Εγγραφή
Το σύμπαν του Golden Hall τώρα στα μέτρα σας: μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!
m
m Κλείσιμο αναζήτησης
Go to top
aaa