Τα καταστήματα είναι κλειστά.
Τα καφέ είναι ανοιχτά: 09:00 - 22:00
Τα εστιατόρια είναι κλειστά.
Το parking είναι ανοιχτό: 08:30 - 00:00

Boggi

Μόδα

H BOGGI Milano, είναι μια από τις πιο διάσημες Ιταλικές εταιρείες ανδρικής ένδυσης. Η φιλοσοφία της χαρακτηρίζεται από το εξαιρετικό συνδυασμό της παράδοσης και του μοντέρνου σχεδίου. Ο σχεδιασμός των καταστημάτων της ΒOGGI βασίζεται στην επιλογή υλικών όπως το ξύλο και το μάρμαρο, αλλά και στον εκλεκτικό φωτισμό των προϊόντων. Στους τοίχους δεσπόζουν ιταλικές τοιχογραφίες καθώς και ιστορικές αναφορές στην ιστορία της μόδας. Το αποτέλεσμα είναι μια ατμόσφαιρα μοναδική. Ο καταναλωτής μπορεί να αγοράσει υψηλής ποιότητας ρούχα σε προσιτές τιμές. να γνωρίσει τα υφάσματα και τα διαφορετικά στυλ, να αποκτήσει ξεκάθαρη εικόνα των νέων τάσεων. Στα καταστήματα της ΒOGGI θα βρείτε το Ιταλικό στυλ σε όλα τα είδη ανδρικής ένδυσης όπως: κουστούμια, πουκάμισα, γραβάτες, σακάκια, παλτά, φούτερ, μπλουζάκια, αθλητικά, ζώνες, πορτοφόλια και άλλα αξεσουάρ. Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, δυνατότητα αλλαγής με την επιλογή οποιουδήποτε άλλου προϊόντος μας, αλλά και, VIP cards, με τις οποίες απολαμβάνεται, πέρα από εκπτώσεις σε όλα τα καταστήματα BOGGI στην Ελλάδα, προσωπικά επιπλέον προνόμια και δώρα.

Περιγραφή εταιρείας:
Η ΒΟGGI Milano είναι μια από τις πιο διάσημες και καθιερωμένες εταιρείες στο χώρο της ανδρικής ένδυσης. Προσφέρει υψηλής ποιότητας προϊόντα, ιταλικού design, σε προσιτές τιμές. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1939 , ανοίγοντας το πρώτο κατάστημα BOGGI στο Σαλέρνο της Ιταλίας. Το 1980 ξεκίνησε η επεκτατική της πολιτική ανοίγοντας καταστήματα σε διάφορες κοσμοπολίτικες περιοχές της Ιταλίας, όπως το Μιλάνο, η Ρώμη, η Φλωρεντία και η Βενετία.Το 2000 στη Γενεύη ξεκίνησε η δραστηριότητά της σε πόλεις του εξωτερικού. Σήμερα η BOGGI λειτουργεί παραπάνω από 65 καταστήματα στην Ιταλία, Ισπανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Γερμανία, Γαλλία, Ελβετία, Ιρλανδία, Ινδία, Μπαχρέιν, Κατάρ, Κουβέιτ, Σαουδική Αραβία, Λίβανο στο εσωτερικό και ταξιδιωτικό λιανικό εμπόριο. Μέσω της MAGISTER ARTIUM GROUP, με το κατάστημα στο Golden Hall, η BOGGI κάνει το ντεμπούτο της στην Ελληνική αγορά, όπου, με έντονο αναπτυξιακό πλάνο στην Αττική και στην Περιφέρεια, φιλοδοξεί να αποτελέσει σημείο αναφοράς στο χώρο της ανδρικής ένδυσης.

Πρώτος όροφος
Τηλ:
Email:
Site:
www.boggi.gr
Shops
×

Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies για να διαχειριστεί τα στοιχεία χρήσης, στατιστικά πλοήγησης και άλλες λειτουργίες. Επισκεπτόμενοι τη σελίδα μας συμφωνείτε οτι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε cookies. Δείτε περισσότερα

Κατάλαβα