Ζήσαμε τη μαγεία των Χριστουγέννων στο Christmas Market του Golden Hall!

Η αντίστροφη μέτρηση για τα Χριστούγεννα έχει ήδη ξεκινήσει και εμείς είμαστε πιο έτοιμοι από ποτέ, να αφεθούμε στη μαγεία των γιορτών και στις μοναδικές στιγμές μαζί με τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Το Christmas Market στον προαύλιο χώρο του Golden Hall ξεκίνησε και εμείς δοκιμάσαμε τις πιο festive γεύσεις και τα πιο ωραία ροφήματα από τις αγαπημένες καντίνες!

Nuts and chocolates all around

Αν υπάρχει ένα στοιχείο, που μας βάζει κάθε Χριστούγεννα σε Xmas mood, δεν είναι άλλο από τα πιο νόστιμα χριστουγεννιάτικα ροφήματα. Στα Starbucks, επιλέξαμε το εορταστικό Toffee Nut Latte, που είναι πλούσιο και κρεμώδες με espresso, σιρόπι toffee nut, γάλα στον ατμό και καραμελωμένους ξηρούς καρπούς. Φυσικά, το συνοδεύσαμε με το αγαπημένο μας Red Velvet Cookie. Και για την bestie μου, που ήταν μαζί μου, στην πρώτη χριστουγεννιάτικη βόλτα της σεζόν, ο «δρόμος» προς το Flocafe Espresso Room, ήταν μονόδρομος. Διότι, το πιο γευστικό Choco Tale με Μerenda, σοκολάτα και Ferrero, μαζί με τις πιο λαχταριστές μπουκιές Profiterol με λιωμένη σοκολάτα, ήταν ακριβώς αυτό που ήθελε.

Signature πιάτα που μας ενθουσίασαν

Ναι, οι σοκολατένιες επιλογές κάθε Χριστούγεννα, έχουν την τιμητική τους! Γι’ αυτό, μία στάση στο Cultivos ήταν must, έτσι ώστε να δοκιμάσουμε τα πιο ζουμερά βαφλάκια με πραλίνα φουντουκιού, πραλίνα φράουλα και μπισκότο Oreo. Και για εσάς, που θέλετε να υπάρχουν στο τραπέζι σας χριστουγεννιάτικα φαγητά για κάθε γούστο, δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε τη συμβουλή μας και να προσθέσετε στην παραγγελία σας το Hot Dog barbeque. Εναλλακτικά, μπορείτε να κατευθυνθείτε προς τα TGI Fridays και να παραγγείλετε ένα από τα signature πιάτα του menu. Ο λόγος για δύο mini classic cheeseburgers, καθώς και ένα cocktail Margarita lime rose. Πιστέψτε μας, αν δεν το έχετε κάνει ήδη, πρέπει να το δοκιμάσετε! 

Food and wine pairing

Η αλήθεια είναι πως η χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα του Xmas Market, ο λαμπερός στολισμός και οι μυρωδιές, μας άνοιξαν ακόμη περισσότερο την όρεξη για νέες γευστικές επιλογές. Είχε έρθει λοιπόν η στιγμή, για τα πιο λαχταριστά noodles! Και κάπως έτσι, κατευθυνθήκαμε στο everest exclusive, εκεί που τα Noodles, με ψητό φιλέτο κοτόπουλο, και ένα ποτήρι κόκκινο κρασί J.P. Chenet, ενθουσίασαν τους γευστικούς μας «κάλυκες». Και επειδή, το food and wine pairing δεν γίνεται να λείπει από ένα χριστουγεννιάτικο απόγευμα, το Τυροκομείο Κωσταρέλου μας ετοίμασε ένα πλατό με προσούτο crudo, γραβιέρα με πράσινο πιπέρι, πολύσπορα κριτσίνια, ντοματίνια και chutney κρεμμυδιού, μαζί με ένα ποτήρι από το πιο αρωματικό, ροζέ «ανοιξιάτικο» κρασί.

Comfort food

Όσο περνούσε η ώρα και σιγοτραγουδούσαμε το «Last Christmas I gave you my heart…», αποφασίσαμε να κινηθούμε προς μία πιο comfort επιλογή. Στο Δε Μιτ Μποϊζ λοιπόν, παραγγείλαμε τρία καλαμάκια χοιρινά με πατάτες και πίτες ή με δύο λόγια τον πιο ιδανικό συνδυασμό street food. Μάλιστα, προτείνουμε να τα κάτσετε δίπλα στο στολισμένο δέντρο, για την καλύτερη δυνατή χριστουγεννιάτικη εμπειρία γεύσης, «ανεβάζοντας» συγχρόνως τις πιο instagrammable στιγμές σας στα SoMe!

Το σύμπαν του Golden Hall τώρα στα μέτρα σας: μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Οι τιμές των προϊόντων ενδέχεται να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή χωρίς περαιτέρω ειδοποίηση.
Παρακαλώ επικοινωνήστε με το κατάστημα για τη διαθεσιμότητα και την τιμή που ισχύει εκείνη τη στιγμή. Το Golden Hall δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για τυχόν αλλαγές στις τιμές.

Είσοδος / Εγγραφή
Το σύμπαν του Golden Hall τώρα στα μέτρα σας: μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!
m
m Κλείσιμο αναζήτησης
Go to top
aaa