Host in style: Είδη σπιτιού και διακόσμησης που θα αναβαθμίσουν τα gatherings με φίλους

Καθώς οι εποχές αλλάζουν, δεν υπάρχει καλύτερη στιγμή για να ανανεώσετε την διακόσμηση του σπιτιού σας και να εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας με μια κομψή και λειτουργική διακόσμηση. Εντυπωσιακά αξεσουάρ κουζίνας και διακοσμητικά αντικείμενα θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε μια φιλόξενη και κομψή ατμόσφαιρα για την επόμενη συγκέντρωσή σας.

Kitchen Elegance

Εντυπωσιάστε τους καλεσμένους σας κατευθείαν από την κουζίνα με την πράσινη κανάτα θερμός Bernadotte – κατάστημα Georg Jensen. Αυτός ο τέλειος συνδυασμός κομψότητας και πρακτικότητας διατηρεί τα ποτά σας ζεστά ή κρύα, ενώ παράλληλα προσθέτει μια πινελιά στιλ στην κουζίνας σας. Σερβίρετε τις γαστρονομικές σας δημιουργίες στην πιατέλα Rosenthal x Swarovski Pink Rose Platter – κατάστημα Παρουσίαση - μια πολυτελής προσθήκη που θα κάνει το τραπέζι σας να λάμψει. Η ζωγραφισμένη κανάτα με μπλε ρίγες – κατάστημα Zara Home - είναι ένα ευέλικτο και κομψό αντικείμενο, ιδανικό για το σερβίρισμα ποτών ή για να προσθέσετε χρώμα σε οποιοδήποτε δωμάτιο του σπιτιού σας χρησιμοποιώντας την ως διακοσμητικό στοιχείο.

Deco Touches

Για μια μαγική ατμόσφαιρα στην διακόσμηση του σπιτιού σας, ενσωματώστε ένα φωτιζόμενο βάζο – brand Foscarini, κατάστημα Love.it. Αυτό το statement item λειτουργεί ως βάζο ή ως φωτιστικό, ρίχνοντας μια ζεστή λάμψη πάνω από το γεύμα σας. Δώστε μια πινελιά ζωηρού χρώματος και χαράς στο χώρο σας με το διακοσμητικό καραβάκι του εικαστικού Αντώνιος Καστρινάκης - κατάστημα Ianos Art Shop - και απογειώστε τη διακόσμηση του σπιτιού σας με τη μεταξοτυπία του εικαστικού Σωτήρης Σόρογκας - κατάστημα Kapopoulos Fine Arts - προσφέροντας στους καλεσμένους σας μοντέρνα τέχνη και εκλεπτυσμένη αισθητική.

Dining Chic

Μεταμορφώστε την τραπεζαρία σας σε ένα κομψό καταφύγιο με το τραπεζομάντιλο Valia Green Floral – κατάστημα Nef-Nef Homeware. Η φρέσκια, καλοκαιρινή του εμφάνιση δημιουργεί το τέλειο σκηνικό για ένα αξέχαστο γεύμα. Συμπληρώστε την διακόσμηση του σπιτιού σας με το χειροποίητο κεραμικό μελισσοκέρι Mountain Athos – κατάστημα Waks - ένα μείγμα παραδοσιακής δεξιοτεχνίας και διαχρονικής ομορφιάς. Τέλος, προσθέστε μια μοναδική νότα στο σερβίρισμά σας με τον μεταλλικό ορθογώνιο δίσκο – brand Giobagnara, κατάστημα Furdeco - με δερμάτινη επιφάνεια, ιδανικό για να σερβίρετε cocktails.

Το σύμπαν του Golden Hall τώρα στα μέτρα σας: μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Οι τιμές των προϊόντων ενδέχεται να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή χωρίς περαιτέρω ειδοποίηση.
Παρακαλώ επικοινωνήστε με το κατάστημα για τη διαθεσιμότητα και την τιμή που ισχύει εκείνη τη στιγμή. Το Golden Hall δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για τυχόν αλλαγές στις τιμές.

Είσοδος / Εγγραφή
Το σύμπαν του Golden Hall τώρα στα μέτρα σας: μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!
m
m Κλείσιμο αναζήτησης
Go to top
aaa