Essential Men’s Accessories: Πως να ανανεώσετε την εμφάνιση σας

Στον κόσμο της ανδρικής μόδας, τα αξεσουάρ έχουν τη δύναμη να αναβαθμίσουν κάθε ντύσιμο, προσθέτοντας μια πινελιά φινέτσας και στιλ. Από versatile παπούτσια μέχρι λειτουργικά αλλά κομψά σακίδια πλάτης, οι σωστές επιλογές μπορούν να καθορίσουν την εμφάνισή σας και να ενισχύσουν την αυτοπεποίθησή σας.

Footwear Essentials

Τα παπούτσια παίζουν καθοριστικό ρόλο στην γκαρνταρόμπα κάθε άνδρα, συνδυάζοντας το στιλ με την πρακτικότητα. Για μια πιο urban επιλογή, τα μαύρα δερμάτινα μποτάκια – brand Gant, κατάστημα Haralas - προσφέρουν διαχρονική street style γοητεία, ενώ είναι η ιδανική αγορά για να συμπληρώσετε τα φθινοπωρινά σας looks. Αν αναζητάτε κάτι που να συνδυάζει το στιλ με το sport vibe, τα μαύρα sneakers με λευκή σόλα – κατάστημα Scotch & Soda - αποπνέουν μια φρέσκια ματιά, συνδυάζοντας την άνεση με τον cool σχεδιασμό. Ακόμα, ένα ζευγάρι μαύρα δερμάτινα sneakers – brand Canali, κατάστημα Vardas - προσφέρουν minimal αισθητική με πολυτελή άνεση, ιδανικά τόσο για τα casual Fridays του γραφείου όσο και για τις εξόδους του Σαββατοκύριακου. 

Stylish Backpacks

Η λειτουργικότητα συναντά τη μόδα στο must-have αξεσουάρ αυτής της σεζόν: το σακίδιο πλάτης. Το μαύρο δερμάτινο σακίδιο πλάτης - brand Smythson, κατάστημα Type Center - με την κομψή λεπτομέρεια φερμουάρ προσφέρει μια εκλεπτυσμένη επιλογή για όσους πρέπει να μεταφέρουν τα απαραίτητα στην εργασία τους χωρίς συμβιβασμούς στο στιλ. Για μια πιο σύγχρονη αίσθηση, το ανθρακί σακίδιο πλάτης Roadster Pro – brand Porsche Design, κατάστημα Bag Stories - προσφέρει ανθεκτικότητα χαρίζοντας μια μοντέρνα πινελιά, ενώ το Pro-DLX 6.0 – κατάστημα Samsonite - σε γκρι απόχρωση έχει τα ιδανικά χαρακτηριστικά τόσο για όσους ετοιμάζονται για κάποιο getaway όσο και για τις καθημερινές μετακινήσεις. Ακόμα, αν επιθυμείτε το backpack σας να αποπνέει το trend της σεζόν, το Alpha Bravo Dynamic σε φθινοπωρινή μπορντό απόχρωση – κατάστημα Tumi - θα στρέψει τα βλέμματα πάνω σας.

Weekend getaway

Για τους πιο τολμηρούς, που πάντα θέλουν να έχουν πάντα μαζί τους ένα καλοκαιρινό vibe ανεξάρτητα από την εποχή, η μπλε τσάντα με το iconic μοτίβο σε συνεργασία με το brand Falke - κατάστημα Vilebrequin – προσφέρει την εναλλακτική που θα σας ενθουσιάσει. 

Οι τιμές των προϊόντων ενδέχεται να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή χωρίς περαιτέρω ειδοποίηση.
Παρακαλώ επικοινωνήστε με το κατάστημα για τη διαθεσιμότητα και την τιμή που ισχύει εκείνη τη στιγμή. Το Golden Hall δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για τυχόν αλλαγές στις τιμές.

Είσοδος / Εγγραφή
Το σύμπαν του Golden Hall τώρα στα μέτρα σας: μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!
m
m Κλείσιμο αναζήτησης
Go to top
aaa