Τα ανοιξιάτικα φορέματα που αξίζει να επενδύσετε

Όσο πλησιάζει η άνοιξη, τόσο η ρομαντική διάθεση όλων «πρωταγωνιστεί» στην καθημερινότητά μας.

Είναι εκείνη η εποχή του χρόνου, κατά τη διάρκεια της οποίας οι κομψές γραμμές και τα απαλά χρώματα, «συναντούν» την αισθαντικότητα και τη φινέτσα, έτσι ώστε να δημιουργηθούν outfit, που θα «μαγνητίσουν» όλα τα βλέμματα.

Κάθε stylish expert γνωρίζει πως το floral είναι «τάση» όλους τους μήνες του χρόνου. Στο Golden Attica θα βρείτε το κρουάζε, midi, floral φόρεμα από την Diane Von Furstenberg για να κάνετε ένα statement στην εμφάνισή σας. Μπορείτε να το συνδυάσετε με ένα bold φούξια oversized σακάκι Valentino. Στο κατάστημα Gap, θα ανακαλύψετε τα key items της γκαρνταρόμπας σας! Επιλέξτε το midi φόρεμα, με βολάν στο μέρος της φούστας και δώστε μια boho διάθεση στις εμφανίσεις σας. Extra tip: Συνδυάστε το ανοιξιάτικο φόρεμά σου με μία ζακέτα για περισσότερο στυλ και ζεστασιά. Next stop, ένα κατάστημα που κινείται στο ίδιο ύφος, δίνοντάς σας αμέτρητες προτάσεις και επιλογές. Το κατάστημα Benetton, θα σας πείσει πως το μπεζ φόρεμα από 100% βαμβάκι, με λινή όψη, μήκος μέχρι το γόνατο και βολάν στο τελείωμα, θα σας βγάλει «ασπροπρόσωπες» όλη την Άνοιξη! 

Φόρεμα Tilly, Diane Von Furstenberg

Το προϊόν έχει εξαντληθεί
Miko

Φόρεμα Audrey New, Vassilis Emmanuel Zoulias

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Midi φόρεμα

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Βαμβακερό μπεζ φόρεμα

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Στο κατάστημα Regalinas, δεν υπάρχει αμφιβολία πως θα λατρέψετε το ανοιξιάτικο, mini, χυτό φόρεμα, με βολάν και φιόγκο στο λαιμό, που συνδυάζεται ιδανικά με μία μακριά oversized ζακέτα, σε έντονη majenta. Εάν ψάχνετε το ιδανικό μακρύ, ήρθε η ώρα για το The Greek Designers Store, που αμέσως θα ξεχωρίσετε το Roiquais dress black pattern, ένα φόρεμα σε κλος γραμμή από βισκόζη και ίδια ζώνη, από τη Madame Shoushou. Συνδυάστε το με γόβες Foxy, ασημένια δακτυλίδια και χρυσά βραχιόλια, κρατώντας ένα κόκκινο clutch Berthelotti. Στο κατάστημα Maje, σίγουρα θα σας κερδίσει την προσοχή το μακρύ φόρεμα με βολάν στο στήθος, στο τελείωμα των μανικιών αλλά και στο μέρος της φούστας, το οποίο χάρη στο λάστιχο που έχει στη μέση, προσαρμόζεται και είναι άνετο για κάθε σωματότυπο. Για ακόμη πιο ανοιξιάτικο στυλ, κρατήστε και μία ψάθινη τσάντα με δερμάτινες λεπτομέρειες.

Εμπριμέ μίνι φόρεμα

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Φόρεμα Roiquais, Madame Shoushou

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Εμπριμέ φόρεμα

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Το σύμπαν του Golden Hall τώρα στα μέτρα σας: μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Οι τιμές των προϊόντων ενδέχεται να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή χωρίς περαιτέρω ειδοποίηση.
Παρακαλώ επικοινωνήστε με το κατάστημα για τη διαθεσιμότητα και την τιμή που ισχύει εκείνη τη στιγμή. Το Golden Hall δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για τυχόν αλλαγές στις τιμές.

Είσοδος / Εγγραφή
Το σύμπαν του Golden Hall τώρα στα μέτρα σας: μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!
m
m Κλείσιμο αναζήτησης
Go to top
aaa