State-of-the-art gadgets που χαρίζουν ξέγνοιαστες στιγμές με τους αγαπημένους σας

Για εσάς, που αναρωτιέστε ποια είναι τα state-of-the-art smart gadgets, που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην αγορά, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε, είναι να επισκεφθείτε ένα από τα καταστήματα του Golden Hall και να διαλέξετε το κατάλληλο.

Η αλήθεια είναι πως για το must have gadget της σεζόν, μία στάση στο κατάστημα Public είναι απαραίτητη για να βρείτε τον φορητό εκτυπωτή Selphy Square QX10 της εταιρείας Canon, ο οποίος λειτουργεί είτε με Wi-Fi, είτε με Bluetooth, με ένα «κλικ» από το κινητό. Για στιγμές «χαραγμένες» στον χρόνο, χρειάζεται η κατάλληλη μουσική! Στο κατάστημα iStorm, σας περιμένει το έξυπνο gadget Harman Kardon Onyx Studio 7. Ένα φορητό ηχείο με ασύρματη σύνδεση μέσω Bluetooth, διάρκεια μπαταρίας έως 8 ώρες και λαβή ανοδιωμένου αλουμινίου για εύκολη φορητότητα. Και για εσάς που θέλετε πέρα από ήχο να έχετε και μοναδική εικόνα, τότε μία επίσκεψη στο Mi Store θα σας «λύσει» τα χέρια. Το Mi Box S, είναι το πιο σύγχρονο προϊόν αναπαραγωγής streaming περιεχομένου, ειδικά για εκείνους που δεν διαθέτουν Smart. Μιας και είμαστε στην κατηγορία των σύγχρονων gadget για το σπίτι, ήρθε η ώρα να επισκεφθείτε το κατάστημα Sony Center. Η πιο σύγχρονη πρόταση της σεζόν, είναι αναμφίβολα η τηλεόραση Sony, A90J, Bravia XR OLED, η οποία χάρη στις 83 ίντσες της, την ακουστική της επιφάνεια και τη λειτουργία Google TV, σας προσφέρει μία μοναδική εμπειρία.

Mi Box S

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Τηλεόραση Bravia, XR OLED XR83A90J Series 83''

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Φυσικά, ταινία χωρίς pop corn και παγωμένα αναψυκτικά δεν γίνεται. Το φορητό ψυγείο σε κόκκινο γυαλιστερό χρώμα, από το κατάστημα Octopus, σίγουρα θα σας τραβήξει την προσοχή, αφού πέρα από την χωρητικότητά του, μπορεί να σας συντροφεύσει ακόμη και στο αυτοκίνητο, καθώς λειτουργεί με USB καλώδιο. Εξίσου απαραίτητο συστατικό για μία επιτυχημένη βραδιά… είναι ο σωστός φωτισμός. Στο κατάστημα Tricks & Treats, θα ανακαλύψετε ένα σύγχρονο και κομψό φωτιστικό με ρυθμιζόμενη λυχνία που ελέγχεται από το παρεχόμενο τηλεχειριστήριο. Εάν σας έχει συμβεί, έστω και μία φορά στη ζωή σας, να χάσετε τα κλειδιά του αυτοκινήτου ή του σπιτιού σας, τότε ήρθε η ώρα να επισκεφθείτε το κατάστημα Vodafone για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για το GPS tracker!

Φορητό ψυγείο

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

GPS tracker

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Το σύμπαν του Golden Hall τώρα στα μέτρα σας: μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Οι τιμές των προϊόντων ενδέχεται να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή χωρίς περαιτέρω ειδοποίηση.
Παρακαλώ επικοινωνήστε με το κατάστημα για τη διαθεσιμότητα και την τιμή που ισχύει εκείνη τη στιγμή. Το Golden Hall δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για τυχόν αλλαγές στις τιμές.

Είσοδος / Εγγραφή
Το σύμπαν του Golden Hall τώρα στα μέτρα σας: μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!
m
m Κλείσιμο αναζήτησης
Go to top
aaa