Πώς να δημιουργήσετε το πιο κομψό και λαμπερό look για το βράδυ της Ανάστασης

Όσο πλησιάζει το Πάσχα, τα look που έρχονται στο μυαλό μας για τις γιορτινές εκείνες ημέρες είναι πολλά.

Το σύνολο, ωστόσο, που θα «πρωταγωνιστήσει» φέτος σε κάθε γυναικεία εμφάνιση είναι εκείνο της Ανάστασης. 

Τα φορέματα που θα τραβήξουν τα βλέμματα

Η πρώτη στάση για να ξεκινήσει η αναζήτηση των key items, για την έξοδο το βράδυ της Ανάστασης, είναι στο κατάστημα 5226 Celia Kritharioti. Το ροζ maxi φόρεμα με έναν ώμο και άνοιγμα στο πλάι είναι σίγουρα μία από τις πιο glamorous επιλογές που μπορούμε να κάνουμε. Εάν αναζητάμε ένα look, που θα αναδεικνύει την ανοιξιάτικη διάθεσή μας, τότε λίγα μέτρα πιο μακριά, θα βρούμε το κατάστημα Free Shop. Η επιλογή του floral φορέματος της εταιρείας Self Portrait, «Floral tiered midi dress», σε pastel yellow χρώμα, με μεγάλο άνοιγμα στον λαιμό και λεπτές τιράντες… μοιάζει ιδανική.

Τα must-have items της σεζόν

Για εμάς, που θέλουμε να επενδύσουμε σε items που μπορούν να φορεθούν από το πρωί μέχρι και το βράδυ της Ανάστασης -μιας και στις πασχαλινές αποδράσεις, τα ρούχα και τα αξεσουάρ που αξίζουν μία θέση στη βαλίτσα μας είναι συγκεκριμένα- τότε η midi πολύχρωμη φούστα, με πιέτες και λάστιχο στη μέση από το κατάστημα Marina Rinaldi αναμφίβολα θα μας βγάλει ασπροπρόσωπες! Συνεχίζοντας τη βόλτα μας, θα κατευθυνθούμε προς το κατάστημα Pinko. Εκεί επιλέξαμε ένα all time classic ροζ κρεπ σακάκι, για να δημιουργήσουμε το πιο κομψό look το βράδυ της Ανάστασης. Φυσικά, πρόκειται για ένα item που θα έχουμε στην γκαρνταρόμπα μας, για πολλές ακόμη σεζόν.

Μίντι κίτρινο φόρεμα με λουλούδια

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Χρωματιστή μίντι φούστα

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Γυναικείο σακάκι

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Τα πιο λαμπερά πέδιλα για το Πάσχα

Κάθε λαμπερό σύνολο χρειάζεται τα κατάλληλα παπούτσια για να αναδειχθεί, στο κατάστημα Nak shoes, θα βρούμε το υπόδημα που έχουμε ονειρευτεί. Ο λόγος για ένα από τα πιο κομψά πέδιλα της εταιρείας, χρώματος λιλά, με κόσμημα στο κούμπωμα.

Το κόσμημα που θα «κλέψει» τις εντυπώσεις

Μιας και έχουμε «κλείσει» με τα ρούχα και τα παπούτσια, ήρθε η ώρα και για ένα λαμπερό κόσμημα. Στο κοσμηματοπωλείο Liana Vourakis, θα βρούμε το πιο elegant χρυσό δαχτυλίδι 18Κ, με μπριγιάν, εν ονόματι «Λιμπελούλα».

Ώρα για το make up look

Στο κατάστημα Fairy Nails βρήκαμε μία υπέροχη παλέτα σκιών με 15 διαφορετικές shimmer αποχρώσεις για να δημιουργήσουμε ένα αξέχαστο μακιγιάζ ματιών.

Πώς θα ολοκληρωθεί όμως το make up look μας για το βράδυ της

Ανάστασης; Δεν χρειάζεται ιδιαίτερη σκέψη, αρκεί να επισκεφθούμε το κομμωτήριο Georgios Doudessis. Το θερμοπροστατευτικό της Kerastase, «Chroma Absolu», serum chroma thermique, είναι η τελευταία «πινελιά» που χρειαζόμαστε πριν επιμεληθούμε το πιο γιορτινό χτένισμα, για το πιο λαμπερό look το βράδυ της Ανάστασης.

Το σύμπαν του Golden Hall τώρα στα μέτρα σας: μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Οι τιμές των προϊόντων ενδέχεται να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή χωρίς περαιτέρω ειδοποίηση.
Παρακαλώ επικοινωνήστε με το κατάστημα για τη διαθεσιμότητα και την τιμή που ισχύει εκείνη τη στιγμή. Το Golden Hall δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για τυχόν αλλαγές στις τιμές.

Είσοδος / Εγγραφή
Το σύμπαν του Golden Hall τώρα στα μέτρα σας: μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!
m
m Κλείσιμο αναζήτησης
Go to top
aaa