Γιατί το διαχρονικό jean jacket είναι το αξεσουάρ που χρειάζεσαι;

Η άνοιξη είναι η εποχή που λες «αντίο» στα αγαπημένα σου ζεστά παλτό, τις μάλλινες ζακέτες και τα δερμάτινα jacket και καλωσορίζεις το αγαπημένο σου jean jacket!

Το πιο all time classic jean jacket της σεζόν

Η πρώτη στάση για την αναζήτηση του πιο διαχρονικού jean jacket για την ντουλάπα σου, τη φετινή άνοιξη, είναι στο κατάστημα American Eagle. Εκεί, θα βρεις ένα all time classic γυναικείο τζιν μπουφάν, από τη νέα συλλογή, από 100% βαμβάκι, σε πετροπλυμένο χρώμα.

H εντυπωσιακή επιλογή denim to denim

Ένα jean jacket μπορεί να δημιουργήσει άκρως κομψά και στυλάτα outfits, ειδικά εάν συνδυαστεί με άλλες denim επιλογές. Μία βόλτα στο κατάστημα Replay, θα σε πείσει για να το προσθέσεις φέτος στη συλλογή σου μιας και το τζιν μπουφάν της συλλογής «Urban Ethnic», σε χρώμα medium blue είναι… εγγύηση.

Επιλέγοντας oversized denim jackets

Για εσένα, που αναζητάς μία πιο oversized εκδοχή του αγαπημένου σου γυναικείου jean jacket, μπορείς να δοκιμάσεις την ανοιχτόχρωμη επιλογή από το κατάστημα Calvin Klein Jeans. Μπορείς να το φοράς από το πρωί στο γραφείο, μέχρι το βράδυ, στο after work drink σου.

Διαχρονικό, άνετο και «in» σε κάθε περίπτωση, είναι και το γυναικείο denim jacket που θα βρεις στο κατάστημα Tommy Hilfiger. Σε ανοιχτή απόχρωση με το tie dye εφέ δημιουργεί μία μοντέρνα εκδοχή του κλασσικού jean jacket.

American Eagle

Γυναικείο jean μπουφάν

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Γυναικείο stretch, jean μπουφάν

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Γυναικείο ανοιχτόχρωμο jean μπουφάν

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Γυναικείο denim τζάκετ με tie dye εφέ

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Το πιο stylish ανδρικό jean jacket

Την ίδια αγάπη στα jean jackets έχουν άνδρες και γυναίκες, ας δούμε τις καλύτερες προτάσεις και για ανδρικά jacket. Στο κατάστημα Diesel ξεχωρίσαμε το διαχρονικό, ανδρικό, μπλε jean jacket. Αυτό το denim jacket ή αλλιώς overshirt είναι ιδανικό για την άνοιξη και πρόκειται να δώσει στυλ και μια casual όψη στην εμφάνιση σου. Ακόμη και εάν θέλεις να συνδυάσεις το denim jacket σου, με ένα πιο athleisure look, μπορείς να κατευθυνθείς προς το κατάστημα Gap. Εκεί, το timeless denim jacket, θα τραβήξει αμέσως την προσοχή σου, και θα μπορέσεις να το συνδυάσεις ακόμα και με πιο casual outfits.

Δημιουργώντας το πιο κομψό office look

Για το τέλος της βόλτας σου, μην παραλείψεις μία επίσκεψη στο κατάστημα Trussardi. Εκεί, βρήκαμε ένα ακόμα αρκετά ιδιαίτερο denim jacket, σε σκούρα μπλε απόχρωση με επιρροές από τη δεκαετία των 90s.

Aνδρικό denim μπουφάν

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Ανδρικό denim μπουφάν Ιcon

Το προϊόν έχει εξαντληθεί
Trussardi

Aνδρικό denim μπουφάν

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Το σύμπαν του Golden Hall τώρα στα μέτρα σας: μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Οι τιμές των προϊόντων ενδέχεται να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή χωρίς περαιτέρω ειδοποίηση.
Παρακαλώ επικοινωνήστε με το κατάστημα για τη διαθεσιμότητα και την τιμή που ισχύει εκείνη τη στιγμή. Το Golden Hall δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για τυχόν αλλαγές στις τιμές.

Είσοδος / Εγγραφή
Το σύμπαν του Golden Hall τώρα στα μέτρα σας: μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!
m
m Κλείσιμο αναζήτησης
Go to top
aaa