Become your own interior designer! Πώς θα ανανεωθείτε φέρνοντας το καλοκαίρι στο σπίτι σας;

Το καλοκαίρι αποτελεί ιδανική εποχή, για να δώσετε μία «νότα» ανανέωσης στο σπίτι σας. Πλέον, μπορείτε απλώς να προσθέσετε μερικά stylish διακοσμητικά είδη σπιτιού και τεχνολογίας, για να φέρετε το καλοκαίρι στο σπίτι σας, προσκαλώντας όλη την παρέα για αξέχαστες στιγμές.

Ακολουθούν οι επιλογές καταστημάτων, που μπορείτε να βρείτε στο Golden Hall και μπορούν να μετατρέψουν, εύκολα και γρήγορα, το σπίτι σας στον πιο «in» προορισμό.

Κάνοντας focus στην τέχνη

Στο κατάστημα Ianos art shop θα βρείτε το έργο του Μιχάλη Καρρά, ζωγραφισμένο σε γυαλί, που απεικονίζει ένα γαλανόλευκο περιστέρι, και που, αναμφίβολα, θα τραβήξει το βλέμμα σας.

Οι vintage λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά

Μπορεί η τέχνη να δίνει μία ιδιαίτερη αισθητική σε κάθε σπίτι, ωστόσο, το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και με τα απλά, καθημερινά αντικείμενα που χρησιμοποιούμε, παραδείγματος χάριν, στην κουζίνα μας. Αυτός είναι ο λόγος που αξίζει να κατευθυνθείτε ακριβώς δίπλα, στο κατάστημα Public, όπου η μηχανή espresso της Ariete, από τη vintage σειρά σε φυστικί χρώμα, θα μετατρέψει το brunch στο σπίτι σε μία μοναδική εμπειρία.

Χρώματα και αρώματα

Η επόμενή σας στάση, αφορά στην ατμόσφαιρα του σπιτιού σας! Στο κατάστημα Les Connaisseurs, θα βρείτε μια ποικιλία κεριών και αρωματικών χώρου. Το αρωματικό κερί «Τοliary» σε πορτοκαλί χρώμα από τη σειρά «Vezo» θα φέρει το καλοκαίρι λίγο πιο κοντά σας.

Διακοσμητικά που «κλέβουν» τα βλέμματα

Η αλήθεια είναι πως μία stylish πιατέλα, που μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε και ως διακοσμητική, δεν πρέπει να λείπει από κανένα σπίτι. Ειδικά όταν μιλάμε για μία ιδιαίτερη πιατέλα, «Barocco Mosaic» της εταιρείας Versace, που μπορείτε να βρείτε στο κατάστημα Παρουσίαση, δεν χρειάζεται δεύτερη σκέψη για να την κάνετε δική σας.

Χειροποίητο, διακοσμητικό αντικείμενο από γυαλί, Καρράς

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Αρωματικό κερί Vezo -Toliary, Baobab Collection

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Όταν η απλότητα «συναντά» την κομψότητα

Ακριβώς δίπλα, στο κατάστημα Cook-Shop, ο χειροκίνητος στίφτης ροδιού και πορτοκαλιού, της γερμανικής εταιρείας Cilio, θα τραβήξει κατευθείαν την προσοχή σας. Είναι διαθέσιμος σε 3 χρώματα (ροζ, μαύρο και κόκκινο) για να διαλέξετε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στην κουζίνα σας. Και επειδή τα διακοσμητικά αντικείμενα είναι το «άλφα» και το «ωμέγα» για κάθε σπίτι, που θέλει να έχει το δικό του προσωπικό στυλ, δεν γίνεται να μην κάνετε focus σε ένα αξεσουάρ. Επισκεφθείτε το κατάστημα Octopus, που θα βρείτε το μεταλλικό -επιτοίχιο και επιδαπέδιο- ρολόι, της εταιρείας Karlsson, σε λευκό χρώμα με χρυσές λεπτομέρειες.

Το πιο stylish διακοσμητικό αντικείμενο

Δεν υπάρχει κάτι πιο stylish από ένα coffee table book! Στο κατάστημα Love.it βρήκαμε το πιο «In» coffee table book για εσένα που λατρεύεις το interior design. Το «Bosphorus Private» είναι ένα βιβλίο αφιερωμένο στην τέχνη, την κουλτούρα και την αισθητική του Βοσπόρου και αξίζει μία θέση στη συλλογή σου. 

Το πιο αρωματικό gadget της σεζόν

Ένα diffuser είναι επίσης μια καλή ιδέα για να ανανεώσετε την ατμόσφαιρα του χώρου σας. Εμείς σας προτείνουμε το Vocolinc flowerBud smart Wifi diffuser από το κατάστημα iStorm. Μία από τις πιο ιδιαίτερες μικροσυσκευές, που πέρα από τον ιδιαίτερο φωτισμό, ανανεώνει και ενυδατώνει τον αέρα. 

Στίφτης ροδιού και εσπεριδοειδών, Cilio

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Ρολόι Globe White, Karlsson

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Το σύμπαν του Golden Hall τώρα στα μέτρα σας: μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Οι τιμές των προϊόντων ενδέχεται να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή χωρίς περαιτέρω ειδοποίηση.
Παρακαλώ επικοινωνήστε με το κατάστημα για τη διαθεσιμότητα και την τιμή που ισχύει εκείνη τη στιγμή. Το Golden Hall δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για τυχόν αλλαγές στις τιμές.

Είσοδος / Εγγραφή
Το σύμπαν του Golden Hall τώρα στα μέτρα σας: μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!
m
m Κλείσιμο αναζήτησης
Go to top
aaa