Wedding dress code: Τι να φορέσεις στους γάμους του φετινού καλοκαιριού!

Οι γάμοι - καθώς και τα υπόλοιπα κοινωνικά events - συνεχίζονται, και εσείς καλείσθε να βρείτε το ιδανικό look, που θα εντυπωσιάσει, ενώ συγχρόνως θα σας προσφέρει την άνεση, που θέλετε στις υψηλές θερμοκρασίες του Αυγούστου.

Το … πιο οσκαρικό φόρεμα του καλοκαιριού

Αν πρόκειται για έναν ρομαντικό και elegant γάμο στην αθηναϊκή Ριβιέρα, τότε δεν έχεις παρά να οδηγηθείς προς το κατάστημα Eponymo. Το φόρεμα «Red Carpet», με την υπογραφή της Elisabetta Franchi από σύνθεση βισκόζης και lurex στο χρώμα της μυρτιάς, με τονισμένους τους ώμους και πλισέ φούστα με σκισίματα στο πλάι, είναι η ιδανική επιλογή.

Φόρεμα με prints και διαφάνειες

Ένα μακρύ φόρεμα με prints, από μεταξωτό ύφασμα georgette «υπόσχεται» μία κομψή εμφάνιση. Η στρογγυλή λαιμόκοψη και τα μακριά φουσκωτά μανίκια του, μαζί με διακοσμημένες μανσέτες με κουμπιά, θα σου δώσουν τον «αέρα» που θέλεις να έχεις στο event του φετινού καλοκαιριού, χάρη στο κατάστημα Marina Rinaldi.

Το floral φόρεμα που θα μαγνητίσει τα βλέμματα στις Κυκλάδες

Ετοιμάζεις τη βαλίτσα σου για destination γάμο στις Κυκλάδες; Η μεταξένια υφή του maxi, floral φορέματος «Avelin Gown» από το brand Ulla Johnson, είναι μία άκρως θηλυκή και κομψή πρόταση από το κατάστημα attica. Το φόρεμα με τα βολάν στο κάτω μέρος του, αναδεικνύουν την ολόσωμη σιλουέτα κάθε γυναίκας.

Φόρεσε το πιο «in» χρώμα του καλοκαιριού

Στο κατάστημα Brooks Brothers θα ανακαλύψεις ένα όμορφα κεντημένο φόρεμα σε κίτρινο χρώμα, που είναι φτιαγμένο για μοναδικές εμφανίσεις, χάρη στο μοναδικό του στυλ, με κολακευτική ζώνη στη μέση, μπροστινές τσέπες και κόψιμο peekaboo, που αναδεικνύει το επάνω μέρος της πλάτης σου.

Μάξι, γαλάζιο φόρεμα με πλισέ φούστα, Elisabetta Franchi

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Μαύρο, αέρινο φόρεμα με μοτίβο

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Μεταξωτό φόρεμα με βολάν Aveline, Ulla Johnson

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Κίτρινο, midi φόρεμα

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

To noir, midi dress που τα έχει όλα

Υπάρχει, κάτι πιο κλασικό και εντυπωσιακό από ένα μαύρο, midi φόρεμα; Συνδυάζει την κομψότητα και το glam, δημιουργώντας ένα αψεγάδιαστο σύνολο. Ειδικά, εάν πρόκειται για το «Noelia Midi Dress», σε κρεπ ύφασμα από την boutique Sandro, δεν χρειάζεται δεύτερη σκέψη.

Το modern romantic style για να τιμήσεις τα πιο αγαπημένα σου πρόσωπα

Το μακρύ, βαμβακερό φόρεμα από μουσελίνα, με φλοράλ print, αποτελεί την ιδανική επιλογή για τους boho inspired γάμους του καλοκαιριού. Το μπούστο και η μαζεμένη φούστα με flounce θα αναδείξει εξαιρετικά την σιλούετα σας. Θα το βρείτε στο κατάστημα Twinset.

Μαύρο, πλισέ φόρεμα

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Μίντι, floral φόρεμα με broderie anglaise

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Το ιδανικό φόρεμα για τον γάμο με «φόντο» την όμορφη Αθήνα

Αν από την άλλη ο γάμος που είσαι προσκεκλημένη είναι στην Αθήνα τότε, η πιο ταιριαστή πρόταση για εσένα είναι το «Bias cut long dress» σε λιλά χρώμα, από τον σχεδιαστή Στέλιο Κουδουνάρη, που θα βρεις στο κατάστημα The Greek Designers Store. To χειροποίητο φόρεμα, που υμνεί την ελληνική ομορφιά, θα σε κάνει να ξεχωρίσεις για ακόμη μία φορά, στον γάμο του καλοκαιριού.

Tο must-have αξεσουάρ

Μπορεί να έχεις σχεδόν ολοκληρώσει το ντύσιμο, για να είσαι κομψή και σικ στον καλοκαιρινό γάμο της χρονιάς, όμως, μήπως ήρθε η στιγμή να πλαισιώσεις το look σου με τα πιο κομψά κοσμήματα; Οι χρυσοί κρίκοι 18Κ, με πέρλες και morganite από το κατάστημα Liana Vourakis, θα δώσουν στο outfit σου τη λάμψη που χρειάζεται!

Let's dress to impress!

Μάξι λιλά φόρεμα bias cut, Stelios Koudounaris

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Το σύμπαν του Golden Hall τώρα στα μέτρα σας: μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Οι τιμές των προϊόντων ενδέχεται να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή χωρίς περαιτέρω ειδοποίηση.
Παρακαλώ επικοινωνήστε με το κατάστημα για τη διαθεσιμότητα και την τιμή που ισχύει εκείνη τη στιγμή. Το Golden Hall δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για τυχόν αλλαγές στις τιμές.

Είσοδος / Εγγραφή
Το σύμπαν του Golden Hall τώρα στα μέτρα σας: μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!
m
m Κλείσιμο αναζήτησης
Go to top
aaa