Οι high tech προσθήκες για το νέο έτος που θα ξετρελάνουν όλη την οικογένεια

Τα προϊόντα τεχνολογίας και τα έξυπνα gadget για το σπίτι είναι μία κατηγορία που αξίζει να επενδύσεις για να ξεκινήσεις δυναμικά το 2023.

Στο κατάστημα Public η κουζινομηχανή της Smeg σε vintage inspired κόκκινο χρώμα είναι αυτό που χρειάζεστε για να εξελίξετε τις μαγειρικές σας ικανότητες σε αλμυρές και γλυκές συνταγές. Στο Mi Store θα βρείτε τη Smart Air Fryer της Xiaomi, μία συσκευή που υπόσχεται πως θα κάνει τα τηγανιτά πιάτα ακόμη πιο υγιεινά.

Φριτέζα αέρος, Xiaomi

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Αν θέλετε να έχετε πάντα στα χέρια σας τα πιο σύγχρονα gadgets, τότε το iPhone 14 Pro Max σας περιμένει στο κατάστημα iStorm, με αμέτρητες δυνατότητες. Όσο για τους φίλους του gaming, στο Sony Center μπορούν να αποκτήσουν τη νέα οθόνη monitor με καταπληκτική ευκρίνεια καθώς και την κονσόλα Nintendo Switch OLED από τον Γερμανό για μία μοναδική εμπειρία gaming.  

Οι λάτρεις της διακόσμησης μπορείτε να επισκεφθείτε το κατάστημα Tricks & Treats, εκεί ξεχωρίσαμε το χάρτινο επιτραπέζιο φωτιστικό. 

Το σύμπαν του Golden Hall τώρα στα μέτρα σας: μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Οι τιμές των προϊόντων ενδέχεται να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή χωρίς περαιτέρω ειδοποίηση.
Παρακαλώ επικοινωνήστε με το κατάστημα για τη διαθεσιμότητα και την τιμή που ισχύει εκείνη τη στιγμή. Το Golden Hall δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για τυχόν αλλαγές στις τιμές.

Είσοδος / Εγγραφή
Το σύμπαν του Golden Hall τώρα στα μέτρα σας: μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!
m
m Κλείσιμο αναζήτησης
Go to top
aaa