Δημιουργήστε το πιο «έξυπνο» περιβάλλον εργασίας με τα κατάλληλα gadgets

Είτε έχετε να βγάλετε εις πέρας ένα project, είτε εργάζεστε πολλές ώρες από το σπίτι, η τεχνολογική αναβάθμιση του γραφείου σας καθώς και η ανανέωση της everyday routine σας με τις πιο smart προσθήκες, είναι αυτό που χρειάζεστε για να κάνετε level-up στο εργασιακό σας περιβάλλον. Επενδύστε σε «έξυπνα» gadget που θα αναβαθμίσουν την καθημερινότητά σας.

Update στην καθημερινότητα

Το ροζ iPad 10ης γενιάς 256GB με εντυπωσιακή οθόνη 10,9 ιντσών, TOUCH ID, 5G και υποδοχή USB θα σας εκπλήξει, καθώς θα αναβαθμίσει την καθημερινότητά σας με τις λειτουργίες του. Θα το βρείτε στο κατάστημα iStorm. Αν θέλετε να αναβαθμίσετε ακόμα περισσότερο τις high tech συσκευές που χρησιμοποιείτε καθημερινά, δεν έχετε παρά να επιλέξετε το Samsung Galaxy S24 Ultra με S Pen και χρόνο αναπαραγωγής βίντεο έως και 30 ώρες, από το κατάστημα Public, ώστε να είστε παραγωγικοί στις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις κάθε στιγμή. Βέβαια, και το Acer Aspire 5 A515 15.6/i5-1335U/16/512, από το κατάστημα Γερμανός, είναι ένα laptop που μπορεί να δώσει ώθηση στη δημιουργικότητά σας αφού συνδυάζει την όμορφη εξωτερική εμφάνιση με την αντοχή και την ευχρηστία. Ωστόσο, όταν αναφερόμαστε σε update της καθημερινότητας, μία relove vertuo next chrome μηχανή espresso, από το κατάστημα Nespresso, που θα σας βοηθήσει να ετοιμάζεται γρήγορα τον πιο γευστικό καφέ, δεν γίνεται να λείπει από τις smart συσκευές σας.

Must-have gadgets 

Πολλές φορές, τα gadgets που χρησιμοποιείτε κατά τη διάρκεια ενός απαιτητικού οκταώρου στο γραφείο είναι αυτά που κάνουν τη διαφορά. Τι λέτε, λοιπόν, να επιλέξετε το Xiaomi Watch 2 Pro με Bluetooth, από το κατάστημα Xiaomi Store, για να είστε συντονισμένοι και να λαμβάνετε τις κλήσεις σας κάθε στιγμή; Αν, μάλιστα, είστε από τα άτομα που προγραμματίζετε το ένα meeting μετά το άλλο, τα ασύρματα ακουστικά Sony WF με το καλύτερο noise cancelling και με αντοχή μπαταρίας πάνω από 36 ώρες, από το κατάστημα Sony Center, είναι το «έξυπνο» gadget που χρειάζεστε για να είστε συγκεντρωμένοι σε κάθε σας σύσκεψη. 

Watch 2 Pro Silver BT Edition, Xiaomi

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Αξεσουάρ γραφείου

Από τα έξυπνα gadgets δεν μπορούν να λείπουν και τα αξεσουάρ που μπορείτε να έχετε στο γραφείο σας, όπως το wireless ποντίκι τριών ταχυτήτων σε floral μοτίβο από το κατάστημα Tricks & Treats, αλλά και το table clock small flip από το κατάστημα Octopus, για να μην χάνετε ποτέ την ώρα.

Οι τιμές των προϊόντων ενδέχεται να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή χωρίς περαιτέρω ειδοποίηση.
Παρακαλώ επικοινωνήστε με το κατάστημα για τη διαθεσιμότητα και την τιμή που ισχύει εκείνη τη στιγμή. Το Golden Hall δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για τυχόν αλλαγές στις τιμές.

Είσοδος / Εγγραφή
Το σύμπαν του Golden Hall τώρα στα μέτρα σας: μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!
m
m Κλείσιμο αναζήτησης
Go to top
aaa