Transitional Deco: Πώς να διακοσμήσετε το σπίτι σας από το καλοκαίρι στο φθινόπωρο

Η αλλαγή στις εποχές προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία να συνδυάσετε τη φωτεινή, αέρινη αίσθηση του καλοκαιριού με τους ζεστούς, φιλόξενους τόνους του φθινοπώρου. Παρακάτω θα βρείτε αντικείμενα που θα βοηθήσουν ώστε η διακόσμηση του σπιτιού σας να αντικατοπτρίζει αυτή την εποχιακή μετάβαση.

Warm Accents

Η προσθήκη ζεστών πινελιών στο χώρο σας είναι ένας απλός αλλά αποτελεσματικός τρόπος για να σηματοδοτήσετε την αλλαγή των εποχών. Το φωτιστικό δαπέδου Brick Red – brand Kartell, κατάστημα Παρουσίαση - είναι το ιδανικό item για να δώσει στο σπίτι σας μια διακριτική φθινοπωρινή απόχρωση. Συνδυάστε το με το τραπέζι από Zara Home x Collagerie, του οποίου το τολμηρό γεωμετρικό σχέδιο θα προσθέσει μια καλλιτεχνική νότα στον χώρο σας.

Seasonal Tabletop

Η αλλαγή της διακόσμησης του τραπεζιού σας μπορεί να αλλάξει κατά πολύ την αίσθηση στην τραπεζαρίας σας. Το πορσελάνινο πιάτο Eye - brand Les Ottomans, κατάστημα Furdeco – δίνει την κομψότητα που χρειάζεστε εμπεριέχοντας τόσο την φωτεινότητα του καλοκαιριού όσο και τους πλούσιους τόνους του φθινοπώρου. Ολοκληρώστε το σκηνικό με το αρωματικό κερί Santorini – κατάστημα Waks – μεταφέροντας το μεσογειακό άρωμά του από τα ζωηρά καλοκαιρινά βράδια στα πιο ήπια και οικεία φθινοπωρινά δείπνα.

Earthy Elements

Η προσθήκη γήινων στοιχείων είναι ένας διαχρονικός τρόπος για να αγκαλιάσετε το πνεύμα του φθινοπώρου. Η δίχρωμη σαλατιέρα από λακαρισμένο μπαμπού - κατάστημα Les Connaisseurs - συνδυάζει φυσικά υλικά με εκλεπτυσμένο σχεδιασμό, καθιστώντας την ιδανικό αντικείμενο για το φθινοπωρινό σας τραπέζι. Συμπληρώστε με το κεραμικό σκεύος Terra – brand Ladelle, κατάστημα Cook-Shop - του οποίου ο ουδέτερος τόνος και ο χειροποίητος σχεδιασμός προσθέτουν ένα earthy στοιχείο στην κουζίνα σας.

Summer Touches

Για όσους όμως δεν είναι ακόμα έτοιμοι να εγκαταλείψουν από τώρα την καλοκαιρινή παλέτα χρωμάτων, τα σεντόνια Moana – κατάστημα Nef-Nef Homeware – θα κάνουν το λευκό και το γαλάζιο να πρωταγωνιστήσουν στην κρεβατοκάμαρα σας. Για να ενισχύσετε το vibe, προσθέστε το μπλε κεραμικό βάζο με ανάγλυφα μοτίβα – brand Bitossi, κατάστημα Love.it. Η βαθιά μπλε απόχρωσή του και το περίτεχνο σχέδιο του θα προσθέσουν το απαραίτητο βάθος στον χώρο σας.

Οι τιμές των προϊόντων ενδέχεται να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή χωρίς περαιτέρω ειδοποίηση.
Παρακαλώ επικοινωνήστε με το κατάστημα για τη διαθεσιμότητα και την τιμή που ισχύει εκείνη τη στιγμή. Το Golden Hall δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για τυχόν αλλαγές στις τιμές.

Είσοδος / Εγγραφή
Το σύμπαν του Golden Hall τώρα στα μέτρα σας: μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!
m
m Κλείσιμο αναζήτησης
Go to top
aaa