Ανανεώστε το παιδικό δωμάτιο με playful «πινελιές»

Το παιδικό δωμάτιο αποτελεί έναν χώρο παιχνιδιού και χαλάρωσης. Γι’ αυτό, με τις κατάλληλες προσθήκες μπορείτε να διαμορφώσετε ένα λειτουργικό και άνετο περιβάλλον για το παιδί σας.

Playful accessories 

Το παιδικό δωμάτιο θέλει χρώμα και playful «πινελιές», γι’ αυτό ένα ρολόι-ξυπνητήρι Chaplin Bright Yellow από το κατάστημα Octopus, είναι μία «έξυπνη» επιλογή που σίγουρα θα σας βοηθήσει να οργανώσετε το καθημερινό σας πρόγραμμα παρέα με το νέο μέλος της οικογένειας. Για το μικρό σας αστέρι, φυσικά, το επιτραπέζιο φωτιστικό με λάμπα αστέρι από το κατάστημα Zara Home, θα του κρατάει συντροφιά στον ύπνο του, ενώ το διακοσμητικό Puppy Dalmatian Medium από το κατάστημα Love.it, θα ανεβάζει τη διάθεσή του στα ύψη. 

The essentials 

Στη διαμόρφωση του πρώτου παιδικού δωματίου, σημαντικό ρόλο παίζουν και τα essentials που θα «ντύσουν» το κρεβατάκι του. Οπότε, ένα σετ μονά σεντόνια Snoopy Smak από το κατάστημα Nef- Nef Homeware, θα τα βοηθήσει να κάνουν τον πιο «γλυκό» ύπνο. Από την άλλη, επειδή ο θηλασμός έχει σταθερή θέση στην καθημερινότητα με το μωρό σας, ένα μαξιλάρι θηλασμού Elphee Sand από το κατάστημα Lapin Bébé/Mamas & Papas, είναι από τις επιλογές που πρέπει να εξετάσετε, μιας και θα σας «λύσει τα χέρια»… κυριολεκτικά. 

Φυσικά σχέδια

Η χρήση φυσικών υλικών, όπως το ξύλο, φέρνει μία αίσθηση ζεστασιάς και ηρεμίας στο παιδικό δωμάτιο. Πόσο μάλλον, το λευκό γραφείο Woody από το κατάστημα Cozykids. Επιπλέον, τα παιδικά αξεσουάρ σε ζωηρές αποχρώσεις μπορούν να δημιουργήσουν μία χαρούμενη ατμόσφαιρα στο παιδικό δωμάτιο, οπότε τι θα λέγατε να επιλέξετε μία Pantone κίτρινη κούπα από πορσελάνη από το κατάστημα Ianos Art Shop;

Οι τιμές των προϊόντων ενδέχεται να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή χωρίς περαιτέρω ειδοποίηση.
Παρακαλώ επικοινωνήστε με το κατάστημα για τη διαθεσιμότητα και την τιμή που ισχύει εκείνη τη στιγμή. Το Golden Hall δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για τυχόν αλλαγές στις τιμές.

Είσοδος / Εγγραφή
Το σύμπαν του Golden Hall τώρα στα μέτρα σας: μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!
m
m Κλείσιμο αναζήτησης
Go to top
aaa