Οκτώ αρώματα για το φθινόπωρο που δεν θα αποχωρίζεστε σε καμία σας εμφάνιση

Το άρωμα παίζει σημαντικό ρόλο στην καθημερινότητα όλων, αφού σύμφωνα με τους ειδικούς μία ευχάριστη μυρωδιά, μπορεί να αλλάξει απευθείας τη διάθεση σας. Το ερώτημα είναι ποιο άρωμα θα γίνει το δικό σας αγαπημένο, το φετινό φθινόπωρο!

Κάθε gentleman γνωρίζει ότι το άρωμά του είναι η ταυτότητά του. Στο κατάστημα Tommy Hilfiger θα βρείτε ένα από τα πιο φθινοπωρινά αρώματα της σεζόν: Τo Eau de Toilette «Impact», που κρύβει ένα ξυλώδες άρωμα με εσπεριδοειδή, καπνώδεις νότες και τρία πολύτιμα ξύλα. Για εσάς που γνωρίζετε καλύτερα από τον καθένα, πόσο σημαντικό είναι το άρωμά σας να αναδεικνύει τη φυσική σας μυρωδιά, δεν έχετε παρά να πείτε «ναι» σε μία διακριτική επιλογή. Είτε προτιμήσετε το Eau de Toilette «Marina», με κόκκινα φρούτα και διακριτικούς αρωματικούς τόνους, από το κατάστημα Falconeri, είτε το Eau de Parfum «Someday Sometimes», που συνδυάζει φρέσκες λουλουδάτες νότες με υποτόνους πατσουλί και βατόμουρου, από τα Zara, ένα είναι το σίγουρο: Θα εντάξετε στη unisex συλλογή σας, ένα εξαιρετικά προσιτό άρωμα για καθημερινή χρήση.  

Άρωμα Impact Spark Eau De Toilette 100ml

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Άρωμα Marina Eau De Toilette 50 ml

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Η αίσθηση της όσφρησης είναι από τις πιο δυνατές, γι’ αυτό και πολλές φορές μία συγκεκριμένη μυρωδιά καθορίζει το προσωπικό στιλ ενός άντρα ή μίας γυναίκας. Μία all time classic επιλογή, λοιπόν, που υποστηρίζει τις ανδρικές εμφανίσεις, είναι το άρωμα «One» από το κατάστημα Calvin Klein. Όσο για κάθε σύγχρονη γυναίκα που θέλει να ξεχωρίζει, αρκεί να επιλέξει ένα άρωμα που θα την «ταξιδεύει» καθημερινά, όπως ακριβώς κάνει το Eau de Parfum Bvlgari Allegra «Passeggiata», που θα βρείτε στο πολυκατάστημα attica.

Άρωμα CK One Eau De Toilette 100ml

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Επειδή τα άνθη γοητεύουν διαχρονικά τις γυναίκες, εναλλακτικά μπορείτε να αφεθείτε σε ένα ιδιαίτερα απαλό και αισθησιακό άρωμα, όπως το Thé des Vignes Eau Fraiche της Caudalie, από το Φαρμακείο Elina Rapti ή το λουλουδένιο και φρουτώδες Eau de Parfum «Tutti Twilly d'Hermès» από το Sephora. Αν, βέβαια, αναζητάτε ένα unisex άρωμα με λουλουδάτες νότες, η επιλογή είναι στο La Martina «Nude Amber» N.03.

Οι τιμές των προϊόντων ενδέχεται να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή χωρίς περαιτέρω ειδοποίηση.
Παρακαλώ επικοινωνήστε με το κατάστημα για τη διαθεσιμότητα και την τιμή που ισχύει εκείνη τη στιγμή. Το Golden Hall δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για τυχόν αλλαγές στις τιμές.

Είσοδος / Εγγραφή
Το σύμπαν του Golden Hall τώρα στα μέτρα σας: μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!
m
m Κλείσιμο αναζήτησης
Go to top
aaa