Τα παιδικά παπούτσια που θα προσφέρουν άνεση και ζεστασιά στα μικρά σας

Αυτόν τον χειμώνα, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να ανακαλύψετε τα παιδικά παπούτσια που θα συνοδεύσουν τους μικρούς σας φίλους σε κάθε τους δραστηριότητα και θα τους προσφέρουν άνεση και ζεστασιά, κατά τη διάρκεια της ημέρας τους. Από τα πιο fancy παιδικά μποτάκια, μέχρι τα sneakers που ταιριάζουν σε κάθε look!

Φυσικά, όσο οι θερμοκρασίες «χαμηλώνουν», τα πιο stylish παιδικά μποτάκια είναι μονόδρομος. Είτε επιλέξετε για τη μικρή σας, τα λουστρίνι μποτάκια Lapin House, σε γκρι απόχρωση, με κροκό δέρμα, κορδόνι και φερμουάρ, είτε για τον μικρό gentleman της οικογένειας τα MOD8 Camel Marine Kynata παιδικά μποτάκια, στο πιο casual σχέδιο της σεζόν, από το κατάστημα DPAM, ένα είναι το σίγουρο: Θα προσφέρουν άνεση και ζεστασιά στα μικρότερα μέλη της οικογένειας. Μάλιστα, για μία ακόμη πιο street style εμφάνιση, μην παραλείψετε να προσθέσετε στην γκαρνταρόμπα των μικρών σας, τα Vans X Disney Old Skool V παιδικά παπούτσια, γιορτάζοντας μαζί με τη Vans τα 100 χρόνια αξέχαστων ιστοριών και χαρακτήρων της Disney.

Γκρι μποτάκια με ανάγλυφο μοτίβο

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Καφέ μποτάκια με φερμουάρ στο πλάι, Mod8

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Μαύρα sneakers Vans X Disney Old Skool V

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Τα λευκά, retro, old-school adidas Continental 80 CF, θα χαρίσουν την πιο cool εμφάνιση στα παιδιά σας. Θα τα βρείτε στο κατάστημα Sneaker Cage. Εναλλακτικά, επιλέξτε τα ASICS Pre-Noosa Tri 15, από το κατάστημα Zakcret Sports, που θα ξετρελάνουν τη μικρή σας αθλήτρια, χάρη στους ζωντανούς και περίπλοκους χρωματισμούς τους ή τα Nike Dunk Low, σε ροζ απόχρωση, που φέρνουν στο επίκεντρο τη δεκαετία του '80.

Λευκά sneakers Originals Continental 80, Adidas

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Πολύχρωμα sneakers Pre Noosa Tri, Asics

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Η ποικιλία των παιδικών παπουτσιών που θα δημιουργήσουν τους πιο fashionable στυλιστικούς συνδυασμούς είναι μεγάλη, πείτε «ναι» σε δύο ακόμη προσθήκες για τη ντουλάπα των μικρών σας: Τα πολύ μαλακά και ζεστά παιδικά μποτάκια Leopard Spotted Cow της εταιρείας Donsje Amsterdam, από το κατάστημα Milkshakes and Dreams, που είναι ιδανικά για τις χειμωνιάτικες ημέρες, καθώς και τα δερμάτινα παιδικά καθημερινά παπούτσια «Runner» της Camper, με αφαιρούμενους πάτους OrthoLite Recycled και εξωτερικές σόλες από λάστιχο.

Mποτάκια Leopard Spotted Cow, Donsje Amsterdam

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Οι τιμές των προϊόντων ενδέχεται να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή χωρίς περαιτέρω ειδοποίηση.
Παρακαλώ επικοινωνήστε με το κατάστημα για τη διαθεσιμότητα και την τιμή που ισχύει εκείνη τη στιγμή. Το Golden Hall δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για τυχόν αλλαγές στις τιμές.

Είσοδος / Εγγραφή
Το σύμπαν του Golden Hall τώρα στα μέτρα σας: μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!
m
m Κλείσιμο αναζήτησης
Go to top
aaa