Οκτώ street style looks για να ανέβει το στιλ σας στο επόμενο level

Κάθε φορά που η έμπνευση σας στο styling είναι κάπως περιορισμένη, το street style είναι αυτό που θα σας δώσει το καλύτερο inspo. Ειδικά μέσα στον χειμώνα.

The Εssentials

Η μαύρη, μικρή τσάντα είναι το must της χειμερινής σεζόν. Το κατάστημα COS λοιπόν, προτείνει μία top handle bag σε hobo shape από μαλακό μαύρο δέρμα, που αναμφίβολα είναι το καλύτερο passe par tout. Αν από την άλλη, ψάχνετε ένα πανωφόρι για τις casual chic εμφανίσεις σας, τότε επισκεφθείτε το κατάστημα Tommy Hilfiger και δοκιμάστε το denim σακάκι της νέας συλλογής, που τονίζει έξυπνα τη μέση με μία matching ζώνη. Το κατάστημα Calzedonia, προτείνει ένα skinny fit δερμάτινο παντελόνι, που σμιλεύει το σώμα, ενώ η μπορντό απόχρωσή του, είναι σίγουρα η πρόταση στην οποία πρέπει να πείτε «ναι» τον φετινό χειμώνα. Και για εσάς, που αναζητάτε ένα ζευγάρι παπούτσια για να μπει στη συλλογή σας, τότε οι suede, pointed μπότες είναι αυτό που αναζητάτε και στη Nak Shoes θα βρείτε την camel suede εκδοχή τους, αφού το caramel latte είναι η πιο hot απόχρωση της σεζόν. 

Μπλε denim jacket με ζώνη

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Μπορντό thermal κολάν με εφέ δέρματος

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Καφέ δερμάτινες suede μπότες Jenna

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Black and white

Το ασπρόμαυρο θα είναι πάντα το αγαπημένο color combo των fashion lovers. Στο κατάστημα Gant, θα βρείτε ένα μαλακό, cozy παλτό στο λευκό της κρέμας. Ο λόγος για ένα πανωφόρι που θα σας κάνει να ξεχωρίζετε στους χειμωνιάτικους δρόμους της πόλης, μέσα στα αναμενόμενα σκούρα jackets. Και επειδή, το ιδανικό little black dress δεν γίνεται να λείπει από την γκαρνταρόμπα σας, στο Massimo Dutti Women θα βρείτε ένα midi, knitted item για κάθε γυναίκα και κάθε σωματότυπο.

Εκρού παλτό Cocoon

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Μαύρο πλεκτό φόρεμα με σαγρέ ύφανση

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Everyday coziness

Χειμώνας θα πει stylish, ζεστό ντύσιμο για τις βόλτες στην πόλη. Τα πλεκτά είναι η μεγαλύτερη τάση και τη φετινή winter season και το γκρι πουλόβερ με τη φούξια καρδιά από τη νέα συλλογή Regalinas, είναι μια επιλογή που θα σας συναρπάσει. Συνδυάστε το με το wide leg μαύρο παντελόνι με λευκές εξωτερικές ραφές από το κατάστημα Love Boutique και δημιουργήστε ένα statement look για κάθε στιγμή της ημέρας.

Γκρι πουλόβερ με φούξια καρδιά

Το προϊόν έχει εξαντληθεί
Love Boutique

Μαύρο jean με tweed ύφασμα, Νema Resort Wear

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Οι τιμές των προϊόντων ενδέχεται να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή χωρίς περαιτέρω ειδοποίηση.
Παρακαλώ επικοινωνήστε με το κατάστημα για τη διαθεσιμότητα και την τιμή που ισχύει εκείνη τη στιγμή. Το Golden Hall δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για τυχόν αλλαγές στις τιμές.

Είσοδος / Εγγραφή
Το σύμπαν του Golden Hall τώρα στα μέτρα σας: μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!
m
m Κλείσιμο αναζήτησης
Go to top
aaa