Ρούχα και αξεσουάρ που θα συνθέσουν το πιο γιορτινό ανδρικό outfit

Τα γιορτινά ρεβεγιόν, όπως κάθε Χριστούγεννα, έτσι και φέτος έχουν την τιμητική τους. Τι θα φορέσετε, όμως, έτσι ώστε να εντυπωσιάσετε και να αναδείξετε το στιλ σας, στα special occasions των ημερών; Αρκεί να ακολουθήσετε τις «Νο1» τάσεις της μόδας και πολύ γρήγορα θα δημιουργήσετε το πιο γιορτινό outfit.

Είτε πρόκειται για το χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν, είτε για εκείνο της Πρωτοχρονιάς λοιπόν, ένα είναι το σίγουρο: Το slim fit tuxedo jacket σε pure-cotton velvet και dark red απόχρωση του brand Boss, από το κατάστημα Hugo Boss, θα σας αναδείξει στον πιο stylish gentleman κάθε γιορτινής περίστασης. Από την άλλη, για εσάς που θέλετε να δημιουργήσετε ένα εξίσου εντυπωσιακό, αλλά συγχρόνως πιο casual Christmas style, δεν έχετε παρά να εντάξετε στη shopping list σας, το μαύρο βελούδινο jacket από το κατάστημα Zegna. Και για τις ultra stylish εμφανίσεις σας, πείτε «ναι» στο 100% μάλλινο γιλέκο κουστουμιού σε ύφασμα bi-stretch και γκρι απόχρωση, από το κατάστημα Massimo Dutti Men. Αλήθεια, με ποιο από τα τρία αυτά items σκοπεύετε να δημιουργήσετε το δικό σας statement αυτές τις γιορτές;

Μπορντό βελούδινο tuxedo με ombre εφέ Hutson, Boss

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Μαύρο βελούδινο bomber jacket

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Και για εσάς που αναρωτιέστε τι άλλο χρειάζεται ένας άνδρας για να δημιουργήσει το πιο iconic γιορτινό outfit, το μόνο που χρειάζεται, είναι να επιλέξετε ανάμεσα στο πιο formal μαύρο κοστούμι, γνωστό σε κάθε gentleman ως tuxedo, από το κατάστημα Brooks Brothers και το μάλλινο ανδρικό κοστούμι Harris Davlas X Vardas από το κατάστημα Vardas, σε μπορντό απόχρωση. 

Μαύρο tuxedo με σατέν πέτο

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Mπορντό κοστούμι Vardas x HD

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Επειδή, οι γιορτινές ημέρες που διανύουμε φέρνουν στο «προσκήνιο» και μερικές day to day επιλογές ρούχων και αξεσουάρ, τι θα λέγατε να επιλέξετε το slim fit, λευκό πουκάμισο Οxford Company από 100% βαμβάκι, τα Barbour Benwell Chukka Boot, καθώς και το δερμάτινο πορτοφόλι Samsonite, σε deep blue απόχρωση; Πιστέψτε μας, θα έχετε όλα όσα χρειάζεστε, για να αναδείξετε τον πιο γιορτινό εαυτό σας!

Καφέ δερμάτινα παπούτσια με κορδόνια Benwell

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Οι τιμές των προϊόντων ενδέχεται να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή χωρίς περαιτέρω ειδοποίηση.
Παρακαλώ επικοινωνήστε με το κατάστημα για τη διαθεσιμότητα και την τιμή που ισχύει εκείνη τη στιγμή. Το Golden Hall δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για τυχόν αλλαγές στις τιμές.

Είσοδος / Εγγραφή
Το σύμπαν του Golden Hall τώρα στα μέτρα σας: μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!
m
m Κλείσιμο αναζήτησης
Go to top
aaa