Αυτά είναι τα χριστουγεννιάτικα δώρα που δεν πρέπει να λείπουν από τη wishlist σας

Οι γιορτές των Χριστουγέννων είναι άμεσα συνδεδεμένες με τα χριστουγεννιάτικα δώρα. Είτε πρόκειται για το πιο stylish jacket, είτε για το all time classic jean παντελόνι ή για τα πιο famous sneakers που θέλετε να προσφέρετε, ένα είναι το σίγουρο: Τα φετινά Χριστούγεννα, αρκεί να φορέστε τα γιορτινά σας και να χαρίσετε σε όλους τα πιο πρωτότυπα χριστουγεννιάτικα δώρα.

Τα key-items των γιορτών

Και επειδή, η επιλογή του κατάλληλου δώρου για κάθε gentleman, συχνά μοιάζει με «σταυρόλεξο» για δυνατούς λύτες, ιδού τρεις must have επιλογές, που δεν πρέπει να λείπουν από τη gift list σας: Τα πιο δημοφιλή sneaker Nike Air Max 90 GTX, που θα βρείτε στο κατάστημα Sneaker Cage, το colour-block μάλλινο varsity jacket από το κατάστημα Lacoste ή το Hyperflex re-used denim σε dark blue απόχρωση, με κανονική εφαρμογή από το κατάστημα Replay. Κι όμως, τα συγκεκριμένα key items -θέλοντας και μη- θα δημιουργήσουν τις πιο iconic street style εμφανίσεις. Και για εσάς, που θέλετε ακόμα πιο updated επιλογές, μην παραλείψετε να τους προσφέρετε το μαύρο δερμάτινο πορτοφόλι της Diesel, με πορτοκαλί απόχρωση στο εσωτερικό μέρος. Και αυτό διότι σε κάθε εμφάνιση, οι λεπτομέρειες είναι που κάνουν τη διαφορά!

Λαδί sneakers Air Max 90 GTX, Nike

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Γκρι μάλλινο colour-block jacket Varsity

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Σκούρο μπλε jean Anbass

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Mαύρο δερμάτινο πορτοφόλι Bi-Fold Coin S

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Chic ‘n stylish details

Ναι, η ώρα των γιορτινών εμφανίσεων κάθε gentleman είναι εδώ! Γι’ αυτό, επιλέξτε δώρα που «υπόσχονται» να δημιουργήσουν το πιο elegant Christmas style, όπως το jacket της Nautica, σε camel απόχρωση και σταυρωτό κούμπωμα ή το backpack Porsche Design σε γκρι απόχρωση, που θα συνοδεύει σε κάθε επαγγελματικό ταξίδι, τον business traveler της παρέας. Θα το βρείτε στο κατάστημα Bag Stories.

Καφέ παλτό με διπλή σειρά κουμπιών

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Γκρι σακίδιο πλάτης Roadster Pro Anthracite, Porsche Design

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Cozyness all over

Φυσικά, στη λίστα των χριστουγεννιάτικων δώρων, που θα αναβαθμίσουν τις εμφανίσεις των δικών σας, συγκαταλέγεται το fleece hoodie σε μαύρη απόχρωση από το κατάστημα Under Armour και το 100% μάλλινο πουλόβερ από το κατάστημα Camel Active σε γκρι χρώμα. Το μόνο που χρειάζεται είναι να επιλέξετε εκείνο που ταιριάζει ιδανικά, σε κάθε παραλήπτη των δώρων σας.

Mαύρο φούτερ με κουκούλα Ottoman Fleece

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Σκούρο γκρι μάλλινο πουλόβερ

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Οι τιμές των προϊόντων ενδέχεται να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή χωρίς περαιτέρω ειδοποίηση.
Παρακαλώ επικοινωνήστε με το κατάστημα για τη διαθεσιμότητα και την τιμή που ισχύει εκείνη τη στιγμή. Το Golden Hall δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για τυχόν αλλαγές στις τιμές.

Είσοδος / Εγγραφή
Το σύμπαν του Golden Hall τώρα στα μέτρα σας: μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!
m
m Κλείσιμο αναζήτησης
Go to top
aaa