Τα καλύτερα παιχνίδια για τους μικρούς μας φίλους

Η ιδέα ενός παιχνιδιού για τους μικρούς μας φίλους θα τους χαρίζει πάντα χαρά και ώρες διασκέδασης. Επιλέξτε λοιπόν το παιχνίδι που θα ταιριάξει καλύτερα στον χαρακτήρα και στις δραστηριότητες που προτιμά για τον ελεύθερο χρόνο.

Book Lovers

Ένα βιβλίο θα παραμένει πάντα το πιο όμορφο δώρο – Εκδόσεις Susaeta, κατάστημα Public -  αφού θα είναι ένας τρόπος για το παιδί να χαθεί σε έναν μαγικό κόσμο, να μάθει κάτι νέο αλλά και να περάσει χρόνο με τους γονείς του διαβάζοντας μια ιστορία.

Creative Minds

Για τους πιο δημιουργικούς της παρέας, μια φανταστική ιδέα είναι ένα εργαστήριο ζωγραφικής ακουαρέλα με το οποίο το παιδί μπορεί να γίνει ένας αληθινός μικρός ζωγράφος – brand AS, κατάστημα Μουστάκας Toys Signature Stores. Ακόμα, για διασκέδαση στην οποία μπορεί να συμμετάσχει ολόκληρη η οικογένεια τι καλύτερο από ένα παζλ; Ιδιαίτερα αν αυτό απεικονίζει το Παρίσι – brand Janod, κατάστημα My Daily Spot.

Fun constructions 

Φυσικά, για εκείνους που προτιμούν τις κατασκευές ένα κιτ κατασκευών με το οποίο το παιδί σας μπορεί να δημιουργήσει έως και 12 διαφορετικά ρομποτάκια, από αυτοκίνητα μέχρι δεινοσαύρους και παράλληλα δεν χρειάζεται μπαταρίες αφού λειτουργεί με την ηλιακή ενέργεια – brand The Source, Xplore – θα προσφέρει ώρες δημιουργικής απασχόλησης. Κάτι αντίστοιχο αλλά για μικρότερα παιδιά είναι ο ξύλινος πάγκος εργασίας – brand Little Dutch, κατάστημα Cozykids – με τον οποίον μπορούν να επισκευάσουν σχεδόν οτιδήποτε φανταστούν! Επίσης, με το kit “Φροντίζοντας τις μέλισσες” - κατάστημα Lego Store - τα νήπια μπορούν να μάθουν τον κύκλο ζωής της μέλισσας αλλά και να δουν πως φτιάχνεται το μέλι.

Plush one 

Σταθερή αξία στα αγαπημένα παιχνίδια των παιδιών είναι τα λούτρινα αρκουδάκια. Φτιαγμένο από απαλό ύφασμα και sustainable υλικά το αξιολάτρευτο αρκουδάκι – brand Kikadu, κατάστημα Το Γαϊτανάκι – θα τους κρατήσει την καλύτερη συντροφιά. Επίσης, για όσους είναι fans του Snoopy – brand Peanuts, κατάστημα Tricks & Treats, θα βρείτε το πιο γλυκό ζωάκι που θα συνοδεύσει τα μικρά σας σε όλα τους τα παιχνίδια. 

Οι τιμές των προϊόντων ενδέχεται να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή χωρίς περαιτέρω ειδοποίηση.
Παρακαλώ επικοινωνήστε με το κατάστημα για τη διαθεσιμότητα και την τιμή που ισχύει εκείνη τη στιγμή. Το Golden Hall δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για τυχόν αλλαγές στις τιμές.

Είσοδος / Εγγραφή
Το σύμπαν του Golden Hall τώρα στα μέτρα σας: μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!
m
m Κλείσιμο αναζήτησης
Go to top
aaa