Τα must-buy του Μαρτίου για να υποδεχτείτε πιο fashionable από ποτέ τη φετινή άνοιξη

Κάθε κομψός άνδρας, που φροντίζει την εμφάνισή του, θέλει να έχει τα καλύτερα και πιο ενημερωμένα looks γεμάτα στιλ και άποψη. Η ανδρική μόδα, για τη φετινή άνοιξη χαρακτηρίζεται από ένα μείγμα κομψότητας και casual στιλ, οπότε αν επιθυμείτε να κάνετε level up στις ανοιξιάτικές εμφανίσεις σας, αξίζει να αντλήσετε έμπνευση από τα trends της εποχής. 

The basics

Ξεκινώντας από το κατάστημα Massimo Dutti Men, θα βρείτε το μπεζ overshirt από βαμβακερό μείγμα με διπλή τσέπη, που θα ταιριάξει με κάθε σύνολό σας. Από την άλλη ένα light grey σακάκι σε regular fit που θα συνοδεύει κάθε βήμα σας στην πόλη -από το γραφείο μέχρι το ποτό- είναι το ανοιξιάτικο πανωφόρι που επίσης πρέπει να μπει στη λίστα με τα must-buy της σεζόν - κατάστημα Brooks Brothers. Ωστόσο, επειδή τα υποδήματα αποτελούν τη βάση του ανδρικού στιλ, ένα ζευγάρι sneakers είναι εξίσου απαραίτητο για την άνοιξη. Στο κατάστημα Zegna, θα βρείτε τα σκούρα καφέ δερμάτινα sneakers Second Skin, ενώ στο κατάστημα Camper, θα ανακαλύψετε ένα ιδιαίτερο ζευγάρι λευκά δερμάτινα αθλητικά παπούτσια με ανακυκλωμένους πάτους, για τα πιο μοναδικά spring outfits.

Λαδί βαμβακερό overshirt

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Γκρι σακάκι από μαλλί και κασμίρι

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Σκούρα καφέ δερμάτινα sneakers Triple Stitch Second Skin

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Λευκά δερμάτινα sneakers Twins

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Casual office look

Φυσικά, δεν θα μπορούσε να λείπει από τη λίστα σας ένα μπλε βαμβακερό jean, από το κατάστημα Vardas, που θα αποτελέσει τη βάση για όλα τα casual ανοιξιάτικα σύνολά σας. Από την άλλη, οι μπλούζες που επιλέγετε για τα looks σας μπορούν να σας δώσουν έξτρα πόντους στιλ. Στο κατάστημα Nautica θα βρείτε μία πλεκτή dark blue μπλούζα σε regular fit με γιακά και φερμουάρ, που θα αποτελέσει μία passepartout επιλογή για κάθε στιγμή της ημέρας. Ωστόσο, αν προτιμάτε τα office look, ένα casual ριγέ πουκάμισο Romeo σε slim fit από το κατάστημα Oxford Company, πρέπει να αποτελέσει ένα από τα must-buy της σεζόν. 

Σκούρο μπλε slim-fit jean, Canali

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Σκούρο μπλε πουλόβερ με φερμουάρ και logo

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Γαλάζιο ριγέ πουκάμισο Sport Slim Fit Romeo

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Must-have accessories

Όσο για τα αξεσουάρ, ένα μαύρο στυλό διαρκείας Montblanc R.L Stevenson Special Edition από πολύτιμη ρητίνη και επιπλατινωμένες λεπτομέρειες -κατάστημα Type Center- είναι ένα must-have item, για εσάς που θέλετε να έχετε την προσωπική σας «πένα» στο γραφείο. 

Μαύρο στυλό διαρκείας R.L. Stevenson Special Edition, Montblanc

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Οι τιμές των προϊόντων ενδέχεται να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή χωρίς περαιτέρω ειδοποίηση.
Παρακαλώ επικοινωνήστε με το κατάστημα για τη διαθεσιμότητα και την τιμή που ισχύει εκείνη τη στιγμή. Το Golden Hall δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για τυχόν αλλαγές στις τιμές.

Είσοδος / Εγγραφή
Το σύμπαν του Golden Hall τώρα στα μέτρα σας: μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!
m
m Κλείσιμο αναζήτησης
Go to top
aaa