Spring Dresses: Τα καλύτερα φορέματα της φετινής άνοιξης

Η άνοιξη και το καλοκαίρι είναι πλέον ξεκάθαρα στον ορίζοντα, ιδιαίτερα όσον αφορά τη μόδα. Καθώς πλησιάζουμε σε όλο και πιο ζεστές μέρες, αρχίζουμε να βλέπουμε τις νέες συλλογές να υπερισχύουν αντί των χειμωνιάτικων ρούχων μας. Για τα dress girls, προτείνουμε ιδέες για να εντάξετε τα φορέματα της νέας σεζόν στην γκαρνταρόμπα σας. 

The Office

Δεν θα μπορούσατε να βρείτε καταλληλότερο φόρεμα για το γραφείο από αυτό – κατάστημα Twinset – θυμίζοντας το staple της εποχής, που δεν είναι άλλο από την καπαρντίνα. Φορέστε το με κλασικές μπεζ γόβες για ένα ultra chic look.

Μαύρο φόρεμα σε στιλ καπαρντίνας

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

The Trends

Για τα it-girls που ψάχνουν να ανανεώσουν τα outfit τους με τα τελευταία trends, το κόκκινο χρώμα δεν θα μπορούσε να λείπει φέτος από την συλλογή σας. Δοκιμάστε ένα σε εφαρμοστή γραμμή που θα κολακέψει τη σιλουέτα σας – κατάστημα Pinko. Επιπλέον, για εσάς που ψάχνετε κάτι με 60’s reference αλλά με μια σύγχρονη ματιά, επιλέξτε το μπλε tweed mini φόρεμα που συνδυάζει denim στον γιακά – boutique Sandro. Συνδυάστε το με Mary Janes ή μπαλαρίνες για ένα Parisian look. 

Κόκκινο εφαρμοστό ribbed φόρεμα Aloe

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Florals? For Spring? Groundbreaking!

Το μοτίβο της άνοιξης, το floral, είναι πάντα μια επιλογή στην οποία επιστρέφουμε κάθε σεζόν ανεξάρτητα των trends, αφού μας φτιάχνει τη διάθεση δίνοντας μια ρομαντική νότα στο ντύσιμο μας. Σε μια απόχρωση ανάμεσα στο ροζ και το λιλά, με κομψές πιέτες και μοναδικό print – κατάστημα Carolina Herrera – αυτό το φόρεμα θα σας κάνει να το ερωτευτείτε. Ακόμα, αν προτιμάτε κάτι στην λογική του shirt dress που μπορεί να σας προσφέρει άνεση αλλά και στιλ επιλέξτε ένα από βαμβακερή ποπλίνα – κατάστημα Marina Rinaldi – με μπλε floral print και συνδυάστε το με λευκά sneakers για ένα casual chic look.

Ροζ πλισέ φόρεμα με floral print Azalea

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Event Ready 

Tην περίοδο αυτή ξεκινούν τα κατεξοχήν καλέσματα σε εκδηλώσεις και events, επομένως ξεκινά και η εύρεση για το κατάλληλο ρούχο. Ακολουθώντας τα trends επιλέξτε ένα ρούχο, που ασπαζόμενο την YK2 αισθητική έγινε viral στα social media, θυμίζοντας μας και στο χρώμα αλλά και στα βολάν φορέματα που επέλεγε η Carrie Bradshaw στα 00’s – κατάστημα 5226 Celia Kritharioti. Σε μια πιο boho λογική, ένα λευκό φόρεμα με δαντέλα - brand Ermanno Scervino, κατάστημα Eponymo – συνδυασμένο με χρυσά κοσμήματα και πέδιλα , θα σας βάλει ήδη στο κλίμα του καλοκαιριού. 

Λευκό maxi αμάνικο φόρεμα με δαντέλα, Ermanno Scervino

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Οι τιμές των προϊόντων ενδέχεται να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή χωρίς περαιτέρω ειδοποίηση.
Παρακαλώ επικοινωνήστε με το κατάστημα για τη διαθεσιμότητα και την τιμή που ισχύει εκείνη τη στιγμή. Το Golden Hall δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για τυχόν αλλαγές στις τιμές.

Είσοδος / Εγγραφή
Το σύμπαν του Golden Hall τώρα στα μέτρα σας: μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!
m
m Κλείσιμο αναζήτησης
Go to top
aaa