Kids’ shoes: Ποια παπούτσια να επιλέξετε φέτος για το βαφτιστήρι σας

Εκτός από την λαμπάδα, το σοκολατένιο αυγό και το τσουρέκι η λίστα των νονών για τα βαφτιστήρια τους, δεν μπορεί να μην περιλαμβάνει το πλέον παραδοσιακό δώρο, δηλαδή ένα ζευγάρι παπούτσια. Επιλέξτε ανάμεσα σε διαφορετικά σχέδια και χρώματα αυτό που θα ταιριάξει καλύτερα στο δικό σας βαφτιστήρι!

What girls want 

Η πρακτικότητα δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να συνδυαστεί με στιλ. Για τα κορίτσια που προτιμούν τα sneakers, αλλά και πάλι θέλουν να ακολουθούν τα trends, τα Gazelle Originals – brand Adidas, κατάστημα Sneaker Cage - ή τα iconic Old Skool από denim ύφασμα – κατάστημα Vans – θα σας καταστήσουν την καλύτερη νονά. Βέβαια, για αυτές που θέλουν να παραμείνουν μικρές πριγκίπισσες, ένα ζευγάρι ροζ μπαλαρίνες με φιόγκο – κατάστημα Camper – αλλά και τα πολύχρωμα πέδιλα με glitter, εφόσον προχωράμε προς το καλοκαίρι – brand Ria Menorca, κατάστημα Milkshakes and Dreams – δεν θα απογοητεύσουν τις προσδοκίες τους. Συνδυάστε τα με μια tutu φούστα και ένα top ή το αγαπημένο τους φόρεμα για να ένα extra girlie look.

Boys will be boys  

Ακόμα και στις πιο formal περιστάσεις, είναι δύσκολο ένα αγόρι να επιλέξει κάτι διαφορετικό από ένα ζευγάρι sneaker. To γαλλικό brand Bonpoint συνεργάζεται με τo luxury street style brand Golden Goose – κατάστημα Lapin House – και δημιουργούν το τέλειο sneaker, που θα λατρέψει το βαφτιστήρι σας και θα εκτιμήσει σίγουρα η μαμά του. Αν ψάχνετε ένα δώρο για μικρότερες ηλικίες, τα δερμάτινα ανατομικά πέδιλα – brand Kickers, κατάστημα DPAM - είναι τα κατάλληλα για τα πρώτα τους βήματα, καθώς προσφέρουν άνεση και σταθερότητα. Διαφορετικά, αν το βαφτιστήρι σας είναι sneaker head από κούνια τα Air Max – κατάστημα Nike – είναι μονόδρομος.

Οι τιμές των προϊόντων ενδέχεται να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή χωρίς περαιτέρω ειδοποίηση.
Παρακαλώ επικοινωνήστε με το κατάστημα για τη διαθεσιμότητα και την τιμή που ισχύει εκείνη τη στιγμή. Το Golden Hall δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για τυχόν αλλαγές στις τιμές.

Είσοδος / Εγγραφή
Το σύμπαν του Golden Hall τώρα στα μέτρα σας: μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!
m
m Κλείσιμο αναζήτησης
Go to top
aaa