Summer Blues: Τα μαγιό που θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε

Αντλώντας έμπνευση από τα swimwear trends, επιμεληθήκαμε επτά must-have μαγιό που θα σας εξασφαλίσουν ότι θα ξεχωρίσετε φέτος το καλοκαίρι αναβαθμίζοντας τα beachwear look σας.

Sophisticated Elegance

Για μια πινελιά φινέτσας και διαχρονικής κομψότητας, σκεφτείτε να επενδύσετε σε εντυπωσιακά ολόσωμα μαγιό. Το ολόσωμο μαγιό Toile de Jouy – κατάστημα Zara Home διαθέτει περίτεχνα τροπικά prints που δημιουργούν μια vintage αίσθηση. Μια άλλη επιλογή, είναι ένα ολόσωμο μαγιό με έναν ώμο που διαθέτει μοναδικά κεντήματα και μοντέρνο κόψιμο – κατάστημα Zara. Εμπλουτίστε το look σας με χρυσά κοσμήματα και ένα ψάθινο καπέλο, δημιουργώντας ένα maximal αποτέλεσμα. Αντίθετα, ένα ολόσωμο ριγέ μαγιό - κατάστημα COS -προσφέρει τον ιδανικό καμβά για μια minimal εμφάνιση στην παραλία, συνδυασμένο με μια λευκή, λινή παντελόνα.

Εκρού ολόσωμο μαγιό με prints Toile de Jouy

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Λευκό ασύμμετρο ολόσωμο μαγιό με κέντημα

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Μπλε σκούρο ολόσωμο μαγιό με ρίγες

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Sporty Chic

Για τις δραστήριες beachgoers που δίνουν προτεραιότητα τόσο στο στιλ όσο και στα σπορ στην παραλία, το γαλάζιο bikini top – κατάστημα Tommy Hilfiger - είναι μια εξαιρετική επιλογή, συνδυάζοντας αθλητικά στοιχεία με μοντέρνο σχεδιασμό. Στην ίδια λογική το bikini top με κλασικές ρίγες και υφασμάτινη επένδυση – κατάστημα Oysho – θα δώσει ένα μοντέρνο και ταυτόχρονα sportif vibe στο look σας. Συνδυάστε τα με το αγαπημένο σας denim σορτς και ένα jockey καπέλο. 

Γαλάζιο bikini top με logo

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Γαλάζιο-λευκό ριγέ bikini top

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Shimmering Style

Προσθέστε λάμψη στη συλλογή των μαγιό σας με αυτές τις εντυπωσιακές επιλογές. Το bikini top – κατάστημα Accessorize – με το glittery ύφασμα του θα σας χαρίσει το απαραίτητο glamour στην παραλία ή στην πισίνα. Επιπλέον, το bikini top που συνδυάζει αρμονικά το μπλε και το μαύρο - κατάστημα Triumph – προσφέρει άνεση και στιλ. Φορέστε το με ένα ψηλόμεσο bikini bottom δημιουργώντας την αίσθηση μια λεπτής μέσης εμπνευσμένη από τα beachwear looks των 50’s. 

Μπλε bikini top με lurex ύφασμα

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Μπλε bikini top με μαύρη λεπτομέρεια

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Οι τιμές των προϊόντων ενδέχεται να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή χωρίς περαιτέρω ειδοποίηση.
Παρακαλώ επικοινωνήστε με το κατάστημα για τη διαθεσιμότητα και την τιμή που ισχύει εκείνη τη στιγμή. Το Golden Hall δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για τυχόν αλλαγές στις τιμές.

Είσοδος / Εγγραφή
Το σύμπαν του Golden Hall τώρα στα μέτρα σας: μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!
m
m Κλείσιμο αναζήτησης
Go to top
aaa