Οκτώ ξεχωριστά ανδρικά μαγιό του φετινού καλοκαιριού για κάθε gentleman

Καλωσορίστε τη νέα καλοκαιρινή σεζόν, κάνοντας την επιλογή του νέου σας μαγιό και ακολουθώντας τις τάσεις του 2024 για τα ανδρικά beachwears.

Blue symphony

Ένα από τα πιο αγαπημένα χρώματα είναι και πάλι το μπλε, μία απόχρωση σύμβολο του ελληνικού καλοκαιριού. Στη νέα συλλογή του Massimo Dutti Men ανακαλύψτε την total printed εκδοχή του που θα σας προετοιμάσει για τις πρώτες βουτιές της σεζόν. Στο attica, το κλασικό stripped print του Polo Ralph Lauren φέρνει την πολυτέλεια του sailor style στις καλοκαιρινές σας εμφανίσεις, ενώ στο κατάστημα Oxford Company πείτε «ναι» σε ένα μαγιό σε στιλ βερμούδας και ένα print που θυμίζει κάτι ανάμεσα σε λινό ή denim.

Μπλε μαγιό με micro print μοτίβο

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Γαλάζιο ριγέ μαγιό με logo, Polo Ralph Lauren

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Μπλε μαγιό με εφέ denim

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

All over printed

Η ανδρική summer wardrobe θέλει printed μαγιό. Ξεκινήστε τη συλλογή σας με ένα μαγιό από το κατάστημα Vilebrequin: Το iconic Cocorico print. Στο κατάστημα Brooks Brothers, τα florals και οι αποχρώσεις του κόκκινου κάνουν τις βουτιές σας πιο πολύχρωμες, ενώ η Camel Active στηρίζει το διαχρονικό μπλε.

Γαλάζιο μαγιό με patterned print

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Κόκκινο μαγιό με floral μοτίβο

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Μπλε μαγιό με floral μοτίβο

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Minimal vibes

Για τους λάτρεις του μινιμαλισμού, το κατάστημα Calvin Klein προτείνει το ολόλευκο 90s σχέδιο, με το logo της εταιρείας σε μαύρο. Στο κατάστημα Nautica, το signature σήμα της άγκυρας συνδυάζεται άψογα με το mint green. 

Λευκό μαγιό με μαύρο logo

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Τιρκουάζ μαγιό με ναυτικό μοτίβο

Το προϊόν έχει εξαντληθεί

Οι τιμές των προϊόντων ενδέχεται να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή χωρίς περαιτέρω ειδοποίηση.
Παρακαλώ επικοινωνήστε με το κατάστημα για τη διαθεσιμότητα και την τιμή που ισχύει εκείνη τη στιγμή. Το Golden Hall δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για τυχόν αλλαγές στις τιμές.

Είσοδος / Εγγραφή
Το σύμπαν του Golden Hall τώρα στα μέτρα σας: μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!
m
m Κλείσιμο αναζήτησης
Go to top
aaa