Ανάλαφρα υφάσματα και καλοκαιρινά αξεσουάρ στην γκαρνταρόμπα σας

Το καλοκαίρι είναι μία απαιτητική εποχή που χρειάζεται ένα αντίστοιχα smart shopping. Τα ανάλαφρα υφάσματα και τα καλοκαιρινά αξεσουάρ θα αναβαθμίσουν και ανανεώσουν το στιλ σας. 

Minimal night out

Οι καλοκαιρινοί μήνες είναι η τέλεια περίοδος για βραδινές εξόδους, ενώ επίσης οι προσκλήσεις σε γάμους και βαφτίσεις κάνουν απαραίτητα τα night out looks. Ένα elegant, ανάλαφρο φόρεμα από το κατάστημα BOSS | HUGO είναι η βάση από την οποία αξίζει να ξεκινήσετε τη summer wardrobe της χρονιάς. Σε minimal, θηλυκή γραμμή ακολουθεί τέλεια τις αναλογίες του σώματος και δίνει ένα μικρό glam με μία αλυσίδα χαμηλά στην πλάτη. Συνδυάστε το με την Mini Brioche Hobo τσάντα από το κατάστημα Pinko, σε baby blue απόχρωση. Οι χρυσές λεπτομέρειες είναι αυτές που της δίνουν τον luxury χαρακτήρα μίας τσάντας με ιταλική φινέτσα. 

The shirt dress

Ένα από τα πιο δροσερά items κάθε καλοκαιριού είναι το shirt dress. Το all-time favorite φόρεμα κάθε γυναίκας επανέρχεται το 2024 στις πιο ανάλαφρες εκδοχές, με υφάσματα όπου πρωταγωνιστούν τα φυσικά συστατικά. Στην boutique Maje θα ανακαλύψετε το κλασικό stripped shirt dress με μακριά μανίκια και όγκο στη φούστα, ενώ στην boutique Sandro θα δοκιμάσετε ένα λινό, κοντομάνικο shirt dress σε ανάλαφρο λινό, το πιο αγαπημένο ύφασμα κάθε καλοκαιριού. Η νέα συλλογή της Twinset προτείνει το safari style με ένα φόρεμα με τσέπες και matching ζώνη στην επίκαιρη παλέτα των neutrals. Η Coccinelle από την άλλη, έρχεται να ολοκληρώσει τα bag trends της σεζόν με μία mini top handle bag σε pastel mint green απόχρωση.

Final touches

Τα καλοκαιρινά αξεσουάρ έχουν πάντα τον τελευταίο λόγο σε ένα summer look. Στο κοσμηματοπωλείο Pentheroudakis θα βρείτε ένα δαχτυλίδι, που θα γίνει το νέο passe par tout για κάθε καλοκαιρινή σας εμφάνιση. Κατασκευασμένο από χρυσό 10 καρατίων, με λεπτομέρειες διαμαντιών, είναι ένα σχέδιο που αξίζει μια θέση στη συλλογή σας. 

Οι τιμές των προϊόντων ενδέχεται να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή χωρίς περαιτέρω ειδοποίηση.
Παρακαλώ επικοινωνήστε με το κατάστημα για τη διαθεσιμότητα και την τιμή που ισχύει εκείνη τη στιγμή. Το Golden Hall δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για τυχόν αλλαγές στις τιμές.

Είσοδος / Εγγραφή
Το σύμπαν του Golden Hall τώρα στα μέτρα σας: μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!
m
m Κλείσιμο αναζήτησης
Go to top
aaa