Summer Capsule Wardrobe: Τα απαραίτητα για την καλοκαιρινή σας γκαρνταρόμπα

Η δημιουργία της τέλειας καλοκαιρινής γκαρνταρόμπας έχει να κάνει με την επιλογή ρούχων και αξεσουάρ που μπορούν να φορεθούν με την ίδια ευκολία σε πολλές διαφορετικές περιστάσεις. Από την παραλία ως την πόλη, δημιουργήστε μια λειτουργική και κομψή γκαρνταρόμπα που θα καλύπτει όλες τις καλοκαιρινές σας ανάγκες. 

Elegant Essentials

Ξεκινήστε με τα βασικά: ένα κομψό μεταξωτό σατέν top – κατάστημα Intimissimi - το οποίο προσφέρει μια πολυτελή αίσθηση αλλά και κολακευτική σιλουέτα με την λαιμόκοψη V του, είναι ιδανικό για casual και επίσημες περιστάσεις. Όταν δεν θέλετε να αφιερώσετε πολύ χρόνο στην επιλογή του outfit σας, ένα λινό φόρεμα – κατάστημα Falconeri – θα σας βγάλει από την δύσκολη θέση. Με μαύρα κεντήματα σε μια folklore αισθητική, μπορεί να λειτουργήσει τόσο για μια χαλαρή βόλτα όσο και για μια βραδινή έξοδο. Αντίστοιχα μια φούστα σε λευκό χρώμα – κατάστημα Gant – όπου το ελαφρύ ύφασμα και η άνετη εφαρμογή της την καθιστούν εξαιρετική επιλογή για τις ζεστές μέρες, που είτε θέλετε να εξερευνήσετε την πόλη είτε συνδυάζοντας την με ένα oversized λινό σακάκι, θα δημιουργήσετε ένα chic office look. Ολοκληρώστε την εμφάνισή σας με ένα ζευγάρι flat mules - κατάστημα Haralas - που προσφέρουν άνεση και στιλ με το minimal σχέδιο τους που αποτελεί και must have trend της σεζόν. 

Beach Ready

Για τις ημέρες στην παραλία, ένα λευκό bikini top – κατάστημα Wolford – είναι απαραίτητο για τη συλλογή σας. Για ένα μονόχρωμο look φορέστε το με το αντίστοιχο bikini bottom, ή συνδυάστε το με διαφορετικά χρώματα ανάλογα με την διάθεση σας. Συμπληρώστε το outfit σας με ένα μαύρο παντελόνι από broderie anglaise δαντέλα – κατάστημα Vilebrequin. Φτιαγμένο από ελαφρύ ύφασμα είναι τέλειο για να φορεθεί πάνω από το μαγιό σας, επιτρέποντας σας να συνεχίσετε την βόλτα σας στο αγαπημένο σας beach bar.

Polished Touches

Για να προσθέσετε μια sophisticated πινελιά στη καλοκαιρινή σας γκαρνταρόμπα, σκεφτείτε το κολιέ Arc – κατάστημα Georg Jensen. Αυτό το κομψό κόσμημα από ασήμι μπορεί να απογειώσει κάθε ντύσιμο, προσθέτοντας μια εκλεπτυσμένη λεπτομέρεια ακόμα και στο πιο effortless σύνολο. 

Οι τιμές των προϊόντων ενδέχεται να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή χωρίς περαιτέρω ειδοποίηση.
Παρακαλώ επικοινωνήστε με το κατάστημα για τη διαθεσιμότητα και την τιμή που ισχύει εκείνη τη στιγμή. Το Golden Hall δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για τυχόν αλλαγές στις τιμές.

Είσοδος / Εγγραφή
Το σύμπαν του Golden Hall τώρα στα μέτρα σας: μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!
m
m Κλείσιμο αναζήτησης
Go to top
aaa